Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt

de RuxyRux in Prajituri, 21 Noi 2010 | 14077 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Buni si pentru copii dar si pentru adulti...deliciosi!

 

INGREDIENTE

Reteta de preparare a papanasilor

Pentru compozitie...

  • 350 gr de branza de vaci
  • 3 linguri iaurt
  • 2 oua
  • 3 linguri gris cu varf
  •  un praf sare
  • vanilie
  • coaja rasa de portocala
  • 3 linguri zahar( sau mai gustati inainte sa puneti oul si potriviti dupa gustul vostru)

  Pesmetul in care-i tavalim:

  • pesmet si doua linguri de unt plus doua trei linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecati ingredientele pentru compozitie. Luati cu lingura si fierbeti pana se ridica la suprafata.

Intre timp topiti untul in tigaie adaugati pesmetul si zaharul pudra si rumeniti foarte putin.

 Scoateti papanasii cu o spumiera, lasat-i la scurs apoi tavaliti-i in pesmet si...pofta buna!

 Serviti papanasii cu crema de vanilie si dulceata de visine...sunt fantastic de buni!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

jolygina 1

21.11.2010, 22:36

trimite-mi si mie unu pe mail ca eu nu am reusit nici pana in ziua de azi sa fac ,nu imi ies

RuxyRux 1

21.11.2010, 22:38

Cum sa nu iasa?...Poate le fierbi prea mult?...hay mai incearca...

Cris2711 1

12.03.2011, 14:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

ieri la 21:22

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si sirop de minole