Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt

de RuxyRux in Prajituri, 21 Noi 2010 | 10774 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Buni si pentru copii dar si pentru adulti...deliciosi!

 

INGREDIENTE

Reteta de preparare a papanasilor

Pentru compozitie...

  • 350 gr de branza de vaci
  • 3 linguri iaurt
  • 2 oua
  • 3 linguri gris cu varf
  •  un praf sare
  • vanilie
  • coaja rasa de portocala
  • 3 linguri zahar( sau mai gustati inainte sa puneti oul si potriviti dupa gustul vostru)

  Pesmetul in care-i tavalim:

  • pesmet si doua linguri de unt plus doua trei linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt:

Reteta de preparare a papanasilor


Amestecati ingredientele pentru compozitie. Luati cu lingura si fierbeti pana se ridica la suprafata.


Intre timp topiti untul in tigaie adaugati pesmetul si zaharul pudra si rumeniti foarte putin.


Scoateti papanasii cu o spumiera, lasat-i la scurs apoi tavaliti-i in pesmet si...pofta buna!


Serviti papanasii cu crema de vanilie si dulceata de visine...sunt fantastic de buni!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

jolygina 1

21.11.2010, 22:36

trimite-mi si mie unu pe mail ca eu nu am reusit nici pana in ziua de azi sa fac ,nu imi ies

RuxyRux 1

21.11.2010, 22:38

Cum sa nu iasa?...Poate le fierbi prea mult?...hay mai incearca...

Cris2711 1

12.03.2011, 14:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert trufe cu pudra de roscove
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si fulgi de porumb