Prajitura cu iaurt si nuca

de ionela2682 in Prajituri, 21 Feb 2011 | 3048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar iaurt ,
  • 3 pahare faina ,
  • 2 pahare zahar,
  • 3 oua,
  • 1/2 pahar ulei sau unt topit si racit,
  • 1/2 plic praf de copt,
  • arome:zahar vanilat.,esenta de vanilie,
  • putina sare,
  • nuca prajita.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si nuca:

-se separa galbenusurile de albus


-zaharul se mixeaza cu galbenusurile


-se adauga iaurtul si uleiul si se continua mixarea -se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt si se omogenizeaza bine compozitia obtinuta -albusurile batute spuma cu putina sare se incorporeaza si ele incet in compozitia de mai sus


-se toarna in tava unsa si tapetata cu faina se presara nucile taiate pe intreaga suprafata a prajiturii si se coace pana trece testul scobitorii.


-se pudreaza prajitura cu zahar pudra cand este calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

21.02.2011, 22:48

super bun, e la favo

cismaru_nicoleta 1

22.02.2011, 00:30

ce frumoasa...

ionela2682 1

26.02.2011, 19:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Baclava