Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu gem de capsune

de monik80 in Dulciuri, 3 Apr 2015 | 1912 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1 kg branza dulce de vaci
  • 4 oua
  • 20 g praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 100 g zahar
  • 10 linguri faina
  • 500 ml ulei pentru prajit coaja de la o lamaie
  • 2 plicuri zahar vaniliat dulceata
  • 300 g smantana
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu gem de capsune:

Reteta de preparare a papanasilor Se pune branza, zaharul vaniliat,ouale, sarea, praful de copt, zaharul tos si 6 linguri faina.


Se framanta aluatul.Se pun cele 4 linguri de faina ramase pe masa de lucru si se imparte aluatul in doua,dintr-o parte vom forma bilute si din cealalta "gogoasa" aceea cu gaura in mijloc.


Intr-o cratita se pune uleiul la incins,dupa care punem papanasii la prajit.Nu trebuie prajiti foarte mult,doar cat sa se rumeneasca pe ambele parti.La fel se prajesc si bilutele.


Dupa aceea urmeaza asamblarea lor,se pune papanasul,putina smanata,biluta,iara putina smantana si gem de capsune sau orice fel de gem mai acrisor.

TIPS-URI

1

Aluatul e foarte moale, se modeleaza cam greu si fiind prima data cand fac papanasi am vrut sa ma las de ei cand am vazut cum e aluatul:)) trebuie sa ai rabdare sa ii faci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu gem de capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Geanina87 1

03.04.2015, 18:22

Imi plac tare mult

Rocsi 1

03.04.2015, 19:34

Foarte buni!

Andra_Constantinescu 1

03.04.2015, 23:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane de ciocolata cu visine