Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu gem de capsune

de monik80 in Dulciuri, 3 Apr 2015 | 2924 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1 kg branza dulce de vaci
  • 4 oua
  • 20 g praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 100 g zahar
  • 10 linguri faina
  • 500 ml ulei pentru prajit coaja de la o lamaie
  • 2 plicuri zahar vaniliat dulceata
  • 300 g smantana
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu gem de capsune:

Reteta de preparare a papanasilor Se pune branza, zaharul vaniliat,ouale, sarea, praful de copt, zaharul tos si 6 linguri faina.

Se framanta aluatul.Se pun cele 4 linguri de faina ramase pe masa de lucru si se imparte aluatul in doua,dintr-o parte vom forma bilute si din cealalta "gogoasa" aceea cu gaura in mijloc.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins,dupa care punem papanasii la prajit.Nu trebuie prajiti foarte mult,doar cat sa se rumeneasca pe ambele parti.La fel se prajesc si bilutele.

Dupa aceea urmeaza asamblarea lor,se pune papanasul,putina smanata,biluta,iara putina smantana si gem de capsune sau orice fel de gem mai acrisor.

TIPS-URI

1

Aluatul e foarte moale, se modeleaza cam greu si fiind prima data cand fac papanasi am vrut sa ma las de ei cand am vazut cum e aluatul:)) trebuie sa ai rabdare sa ii faci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu gem de capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (16)

Geanina87 1

03.04.2015, 18:22

Imi plac tare mult

Rocsi 1

03.04.2015, 19:34

Foarte buni!

Andra_Constantinescu 1

03.04.2015, 23:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Creme brulee cu anason stelat