Reteta de primavara cu peste picant

de Ancutsa in Peste, 16 Iun 2016 | 1865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 macrouri;
  • 1 lamaie;
  • 1 portocala;
  • Ulei de masline;
  • Mirodenii: sare, rozmarin, piper mozaic;
  • 3 foi de dafin,
  • cateva fire de marar si patrunjel.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de primavara cu peste picant:

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.

 

Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei de masline, apoi se condimenteaza astfel: cate o foaie de dafin, putina sare si rozmarin. Se adauga piper mozaic, e colorat si mai picant ca cel negru, asa ca o sa va puna sangele in miscare.

Se asaza in tava pe foaie de copt si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.

Se serveste cu lamaie si portocala, pe care le puteti taia felii sau puteti sa le stoarceti, cum am facut si eu.  Portocala ii da o dulceata si o aroma interesanta si placuta. Folositi si cateva fire de marar si patrunjel, sunt nu numai decorative, ci si gustoase si dau un gust racoritor pestelui.

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

 

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2015/03/reteta-de-primavara-cu-peste-picant.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de primavara cu peste picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

AndrutzaP 1

17.06.2016, 09:23

Daaa, foarte buna si gustoasa reteta ta

dantes 1

18.06.2016, 13:27

Bun!

Ancutsa 1

20.06.2016, 16:51

multumesc tuturor pentru aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste alb cu crema de dovlecei