Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi

de madi_marin in Peste, 26 Mar 2012 | 31416 vizualizari

 

Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi
Macroul e peştele care îmi place cel mai mult după somon. Prăjit nu îl pregătesc foarte des. Aşa că am profitat în week-end şi mi-am făcut de cap. Am servit alături de cea mai simplă şi uşoară garnitură posibilă.Încercaţi şi voi!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi
  • 2 macrouri
  • mălai
  • usturoi ras fin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeamă de lămâie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi:

Cum se prepara Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi

Macrourile se curăţă bine, apoi se porţionează.

Bucăţile de peşte se presară cu sare, piper,zeamă de lămâie şi se ung cu răzătura de usturoi, apoi se dau prin mălai şi se pun la prăjit în ulei încins. Se rumenesc pe ambele părţi , apoi se scot la scurs pe hârtie absorbantă.

Se servesc cu garnitură de cartofi fierţi in ulei şi asezonaţi cu sare, piper, ulei ,oţet şi mărar proaspăt . Se mai poate face şi un mujdei dacă usturoiul folosit nu este suficient.

Recomandam si macrou la cuptor

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta delicioasa de macrou prajit cu malai si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu garnitura de cartofi noi