Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata

de Brindusa in Prajituri, 22 Dec 2010 | 2690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale
  • 150 g zahar tos alb
  • 100 g zahar brun
  • 3 oua
  • sucul de la 1/2 portocala
  • coaja rasa de la 2 portocale
  • 3 linguri cacao neagra
  • 1 lingurita praf de copt
  • 400 g faina
  • 100 g ciocolata neagra, taiata cuburi de 2-3 cm
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata:

Incalzeste cuptorul la 200 C (tare)


Pe o tava pune foaie de copt


Amesteca faina, cacaoa si praful de copt


Intr-un castron bate cu mixerul untul cu zaharul, pana ce se omogenizeaza (2-3minute)


Adauga ouale unul cate unul, amestecand dupa fiecare.


Pune zeama si coaja de portocala. Amesteca.


Pune amestecul de faina. Amesteca.


Pune ciocolata. Amesteca cu o lingura.


Pune cu lingura in tava gramajoare de coca. Lasa intre ele 2-3 cm pentru ca vor creste putin.


Coace 15 minute la 180 C.


Biscuitii se pot pastra 2-3 saptamani in cutii inchise ermetic, cu foaie de copt intre ei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Brindusa 1

27.12.2010, 18:16

Mena, multumesc pentru urari. Sa ai si tu Sarbatori fericite!

susu 1

04.02.2011, 16:17

Brandusa ii bag si pastia la favorite daca nu i-am bagat deja, imi pare ca-ti plac si tie la nebunie biscuiteii cu multa ciocolata cred ca am gasit vreo 3-4 retete de biscuitit numai ale tale

Brindusa 1

05.02.2011, 15:21

chiar asa. De fapt eu ii fac pentru sot, baiat si cine s-o mai numeri prin preajma. Si daca nu sunt cu cioco, nu mananca

Astia sunt chiar deosebiti. Au fost cei mai apreciati dintre toti.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake american