Ridichi murate

de Ina in Muraturi, 12 Feb 2019 | 941 vizualizari

 

Incepe sezonul ridichilor si m-am  gandit sa va impartasesc o reteta usoara de ridichi murate, extreme de gustoase si care merg foarte bine in salate sau ca garnitura  langa o friptura.

 

INGREDIENTE

  • ridichi feliate ( sau taiate in sferturi, daca sunt mici ), cat incap in borcan
  • 6 linguri de otet de mere
  • o lingurita boabe de mustar
  • o lingurita mix boabe de piper ( rosu, verde, negru )
  • o lingurita rasa de sare neiodata
  • o lingura de zahar
  • apa cat incape
  • 2 catei de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ridichi murate:

Dupa ce spalam bine ridichile, le portionam in sferturi sau felii, in functie de cum vrea fiecare.


Punem feliile de ridichi in borcan, iar printre ele punem si cateii de usturoi, boabele de mustar si boabele de piper.


Adaugam otetul.


Dizolvam zaharul si sarea in putina apa inainte de a le pune in borcan. Adaugam solutia obtinuta peste continutul borcanului, iar apoi completam cu apa.


Capsam borcanele , agitam putin continutul pentru omogenizare si punem borcanele la frigider.


Coaja rosie se va decolora si v-a colora totul in roz. Dupa 2-3 zile sunt gata si le putem servi .


 

TIPS-URI

1

portia se refera la un borcan de 400 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ridichi murate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

dantes 1

14.02.2019, 10:54

Bune!

mihaelar63 1

07.03.2019, 00:19

Foarter bune

mihaelar63 1

07.03.2019, 00:22

Candva am preparat si eu ceva asemanator

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dobos din biscuiti
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos de mustar