Spalam gogonelele si le taiem coditele.Le asezam in borcan dar cam la jumatatea borcanului adaugam cateva frunze de telina si dupa umplem borcanul cu gogonele.Curatam porumbul si adaugam grauntele acolo.Sarea o punem cu apa la fiert pana se topeste sarea. Lasam apa sa se raceasca si o adaugam in borcan. Deasupra punem iarasi frunze de telina si ii punem capacul. Dupa aceea le dam o zi la un loc racoros si la umbra.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro