Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie .

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2012 | 1527 vizualizari

 

Cu cu mana pe inima va spun ca fac dar nu mananc asa ceva . Daca tot aveam ingredientele ,, pe stoc '' mi-am facut sotul fericit .

 

INGREDIENTE

  • 2 buc rinichi porc
  • 2 linguri Otet , sare , 10 buc piper boabe , 1 foaie dafin .
  • 1 lingura mustar picant
  • 100 gr prosciutto feliat subtire
  • 100 ulei masline
  • 2 cepe rosii
  • 50 ml vin alb
  • piper
  • scortisoara
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie .:

- Rinichii se curata de pielite se taie in doua si se curata si in interior . Se spala bine cu apa rece si se oparesc timp de 5 minute in apa clocotita in care am pus otet, sare, piper boabe si o foaie de dafin .


- Rinichii se ung cu mustar picant si se infasoara in prosciutto. II prajiti in ulei sa se rumeneasca si ii scoateti afara din tigaie .


- In uleiul incins prajiti ceapa rosie [ in prealabil curatatsi taiata pestisori ] Cand ceapa devine sticlosa inabusiti cu vin , presarati piper si putina scortisoara .


- Puneti rinichi inapoi vas si inabusiti ,acoperiti cu capac inca 5 min .

 

TIPS-URI

1

Pentru a masca gustul rinichilor folositi condimente cat mai picante .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie ." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

31.05.2012, 20:24

Arata bineee

Sim0na 1

31.05.2012, 21:20

Nici noi nu mancam rinichi de porc... deci te inteleg. Mancarica arata foarte bine!

mirela0911 1

31.05.2012, 21:40

Arata bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Praz invelit in sunca (bacon)