Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie .

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2012 | 4132 vizualizari

 

Cu cu mana pe inima va spun ca fac dar nu mananc asa ceva . Daca tot aveam ingredientele ,, pe stoc '' mi-am facut sotul fericit .

 

INGREDIENTE

  • 2 buc rinichi porc
  • 2 linguri Otet , sare , 10 buc piper boabe , 1 foaie dafin .
  • 1 lingura mustar picant
  • 100 gr prosciutto feliat subtire
  • 100 ulei masline
  • 2 cepe rosii
  • 50 ml vin alb
  • piper
  • scortisoara
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie .:

- Rinichii se curata de pielite se taie in doua si se curata si in interior . Se spala bine cu apa rece si se oparesc timp de 5 minute in apa clocotita in care am pus otet, sare, piper boabe si o foaie de dafin .

- Rinichii se ung cu mustar picant si se infasoara in prosciutto. II prajiti in ulei sa se rumeneasca si ii scoateti afara din tigaie .

- In uleiul incins prajiti ceapa rosie [ in prealabil curatatsi taiata pestisori ] Cand ceapa devine sticlosa inabusiti cu vin , presarati piper si putina scortisoara .

- Puneti rinichi inapoi vas si inabusiti ,acoperiti cu capac inca 5 min .

TIPS-URI

1

Pentru a masca gustul rinichilor folositi condimente cat mai picante .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie ." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

31.05.2012, 20:24

Arata bineee

Sim0na 1

31.05.2012, 21:20

Nici noi nu mancam rinichi de porc... deci te inteleg. Mancarica arata foarte bine!

mirela0911 1

31.05.2012, 21:40

Arata bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pipote si inimi