Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie .

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2012 | 1430 vizualizari

 

Cu cu mana pe inima va spun ca fac dar nu mananc asa ceva . Daca tot aveam ingredientele ,, pe stoc '' mi-am facut sotul fericit .

 

INGREDIENTE

  • 2 buc rinichi porc
  • 2 linguri Otet , sare , 10 buc piper boabe , 1 foaie dafin .
  • 1 lingura mustar picant
  • 100 gr prosciutto feliat subtire
  • 100 ulei masline
  • 2 cepe rosii
  • 50 ml vin alb
  • piper
  • scortisoara
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie .:

- Rinichii se curata de pielite se taie in doua si se curata si in interior . Se spala bine cu apa rece si se oparesc timp de 5 minute in apa clocotita in care am pus otet, sare, piper boabe si o foaie de dafin .

- Rinichii se ung cu mustar picant si se infasoara in prosciutto. II prajiti in ulei sa se rumeneasca si ii scoateti afara din tigaie .

- In uleiul incins prajiti ceapa rosie [ in prealabil curatatsi taiata pestisori ] Cand ceapa devine sticlosa inabusiti cu vin , presarati piper si putina scortisoara .

- Puneti rinichi inapoi vas si inabusiti ,acoperiti cu capac inca 5 min .

 

TIPS-URI

1

Pentru a masca gustul rinichilor folositi condimente cat mai picante .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie ." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

31.05.2012, 20:24

Arata bineee

Sim0na 1

31.05.2012, 21:20

Nici noi nu mancam rinichi de porc... deci te inteleg. Mancarica arata foarte bine!

mirela0911 1

31.05.2012, 21:40

Arata bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!