Riso cu piept de pui

de iri_iri in Pui, 27 Mar 2012 | 1192 vizualizari

 

...pentru inceput vreau sa specific ca riso este un orez mai lunguiet si care este prefiert si asa l-am gasit scris pe punga,asa ca si eu tot la fel ii voi spune ,,riso,,

 

INGREDIENTE

  • 2 cescute de orez prefiert,
  • 4 cescute de apa,
  • o ceapa,
  • un piept de pui tocat ,
  • secretul gustului
  • optional marar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Riso cu piept de pui:

Pentru inceput luam orezul si il spalam un pic, dupa care il punem la fiert cu cele 4 cescute de apa si un praf de sare. Acoperim vasul in care fierbe orezul si il lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand sa nu se prinda de fund.


Separat se curata ceapa si se spala, dupa care se pune intr-o tigaie cu un pic de ulei si se inabusa cu un pahar de apa si se lasa pana scade apa si se inmoaie ceapa. Apoi se adauga peste ceapa carnea tocata si secretul gustului dupa gust. Se amesteca pana se albeste carnea. Dupa ce a scazut apa din orez se da deoparte si se amesteca cu amestecul de carne calit si se acopera cu un capac.


Sse poate adauga si marar


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

acest orez prefiert ,ramane bobul intreg si nu se lipeste .

Daca ti-a placut reteta noastra "Riso cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

28.03.2012, 11:28

Papa bun

deyutzky 1

28.03.2012, 11:56

Lau 1

28.03.2012, 15:22

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!