Piept de pui cu dovlecel la tigaie

de alilianaa in Pui, 7 Feb 2014 | 2204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un dovlecel
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • doua rondele telina
  • un ardei
  • sare, piper, cimbru, boia dulce de ardei dupa gust
  • 30 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu dovlecel la tigaie:

Pieptul de pui se spala si se potioneaza. Eu l-am taiat julien. Dupa care l-am condimentat cu sare, piper, cimbru si putina boia dulce de ardei. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt, la fel si morcovul, ardeiul si telina.


Dovlecelul l-am spalat si curatat de coaja, am scos cele cateva seminte si l-am taiat cubulete.


Intr-o tigaie am pus uleiul la incins, dupa care am pus pieptul de pui. L-am lasat in tigaie pret de 4-5 minute dupa care l-am scos pe o farfurie cu servetele. In respectivul ulei am pus la calit legumele peste care am adaugat carnea de pui. Am adaugat pret de o jumatate de cana de apa si am pus capacul. Cand si cand am mestecat in tigaie. La final am potrivit ( daca mai era necesar) cu cele de trebuinta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu dovlecel la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

07.02.2014, 20:11

tare-mi place ce ai facut

alilianaa 1

07.02.2014, 20:36

Dia, are gust bun ..si este si usoara. Pup.

Rocsi 1

07.02.2014, 21:26

Au da la o parte dovlecelul si pap putin pui

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor