Piept de pui cu dovlecel la tigaie

de alilianaa in Pui, 7 Feb 2014 | 1755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un dovlecel
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • doua rondele telina
  • un ardei
  • sare, piper, cimbru, boia dulce de ardei dupa gust
  • 30 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu dovlecel la tigaie:

Pieptul de pui se spala si se potioneaza. Eu l-am taiat julien. Dupa care l-am condimentat cu sare, piper, cimbru si putina boia dulce de ardei. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt, la fel si morcovul, ardeiul si telina.


Dovlecelul l-am spalat si curatat de coaja, am scos cele cateva seminte si l-am taiat cubulete.


Intr-o tigaie am pus uleiul la incins, dupa care am pus pieptul de pui. L-am lasat in tigaie pret de 4-5 minute dupa care l-am scos pe o farfurie cu servetele. In respectivul ulei am pus la calit legumele peste care am adaugat carnea de pui. Am adaugat pret de o jumatate de cana de apa si am pus capacul. Cand si cand am mestecat in tigaie. La final am potrivit ( daca mai era necesar) cu cele de trebuinta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu dovlecel la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

07.02.2014, 20:11

tare-mi place ce ai facut

alilianaa 1

07.02.2014, 20:36

Dia, are gust bun ..si este si usoara. Pup.

Rocsi 1

07.02.2014, 21:26

Au da la o parte dovlecelul si pap putin pui

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor