Mancare aromata cu vinete si pui

de -Licurici- in Pui, 17 Dec 2019 | 3868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g piept de pui;
  • 3 vinete;
  • 2 linguri ulei de susan;
  • 2 linguri ulei de cocos;
  • 400 ml lapte de cocos;
  • 1 ceapa mare;
  • 300 g rosii tocate;
  • un baton de scortisoara;
  • 1 lingurita amestec de condimente garam masala;
  • sare;
  • piper rosu;
  • coriandru.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare aromata cu vinete si pui:

Vinetele se taie rondele, se ung cu ulei de susan si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pun pe gratarul incins si se lasa 2-3 min pe fiecare parte.

Pieptul de pui se taie fasii, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pune intr-o tigaie cu ulei de cocos si se gateste pe fiecare parte. Cand e gata, se scoate si se adauga ceapa.

Cand se inmoaie ceapa, se pune pieptul de pui, batonul de scortisoara si amestecul de condimente garam masala.

Se gateste cateva minute, apoi se adauga rosiile tocate si laptele de cocos.

Intr-un vas termorezistent, se pune un strat de vinete, apoi pieptul de pui cu sos si alt strat de vinete.

Se baga la cuptorul preincalzit, pentru 20-30min.

La final, se aduga coriandru tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare aromata cu vinete si pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute, la cuptor