Risotto cu leurda si ciuperci

de Sim0na in Mancaruri de post, 7 Iun 2013 | 2102 vizualizari

 

Da, stiu... nu mai este leurda :) Reteta este cam "expirata", dar a fost prea bun ca sa nu va zic si voua! Si ptr cine are leurda la congelator (adica eu!!! 7 pungi babane :P), merge facut oricand!

 

INGREDIENTE

  • 1 mana leurda
  • 100 g orez cu bob lung
  • 10 ciupercute
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 varf lingurita curry
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei
  • supa de legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu leurda si ciuperci:

Ceapa verde am tocat-o marunt si am calit-o in putin ulei. Am adaugat leurda si ciupercutele taiate pe jumatate si am lasat putin sa se caleasca toate. La final am adaugat orezul pe care l-am lasat la calit cateva minute. 

Am stins cu vin si supa de legume. Am adaugat sare, piper si am completat treptat cu supa fierbinte pana orezul s-a gatit, nelasandu-l totusi sa se inmoaie, ci mai al-dante asa. La final am pus curry.

Am papat orezul cu o salata de leurda cu rosii si ridichii.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu leurda si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 500 lei
1299.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (22)

diaconta 1

08.06.2013, 21:31

Auzi,mana aia de leurda,cam cat de mare sa fie?? )))

Sim0na 1

08.06.2013, 22:10

Dia ))) fiecare cam cat o are de mare...

diaconta 1

08.06.2013, 22:13

Mda,unii o au mai mare

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu dovlecei si rosii uscate la soare