Risotto cu leurda si mazare

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2014 | 1213 vizualizari

 

Reteta este nemaipomenita si este luata de pe acest site http://gurmandino.ro/2014/04/05/risotto-cu-leurda-si-mazare/

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez cu bob lung
  • 1 ceapa mare alba
  • 1 legatura de leurda
  • 1 cub de maggi
  • 200 g parmezan
  • 100 ml vin alb sec
  • 3-4 pahare de apa
  • ulei de masline
  • 30 g unt
  • sare/piper/ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu leurda si mazare:

Ceapa se toaca marunt si se pune in ulei de masline la calit.


Orezul (eu l-am clatit sub apa rece) se pune peste ceapa,se lasa cateva minute si se stinge cu vinul alb.


Cand a inceput sa scada se adauga pe rand cate un pahar de apa,condimentele si cubul maggi.


Se adauga apa pana cand orezul este facut,la sfarsit se adauga si mazarea clatita sub apa rece.


Parmezanul si leurda se dau prin robotul de bucatarie.


Orezul se ia de pe foc se adauga parmezanu si leurda si untul,se amesteca bine si se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu leurda si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

26.04.2014, 13:42

laura_n 1

27.04.2014, 17:57

biiig like! foarte, foarte misto!

Bya Ralu 1

28.04.2014, 10:02

laurici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu dovlecei si rosii uscate la soare