Risotto cu peste

de cristeena20 in Peste, 3 Mai 2013 | 7073 vizualizari

 

Este prima data cand fac un risotto á la carte. Adica cu orez special si parmezan.Acest rizotto mi-a iesit pur si simplu delicios...cremos si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr peste fara oase
  • 4 pumni de orez pentru rizotto
  • supa de peste (facuta cu cuburi)
  • sare, piper, coriandru
  • parmezan ras
  • 1 ceapa mica
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu peste:

- Fierbem pestele in apa cu saresi tinem apa in care a fiert. Il rupem bucati mici si punem deoparte.

- Ceapa se toaca marunt si se caleste cu ulei de malsine. Adaugam orezul (atentie, nu se spala niciodata) si turnam supa de la peste deasupra. Putem de asemenea sa facem o supa dintr-un cub knorr. Punem sare, piper si lasma sa fiarba. Amestecam aproape continuu , iar cand e pe jumate fiert adaugam pestelçe maruntit. CAnd orezul e bine fiert si cremos adaugam coriandru verde tocat fin si parmezanul ras. stingem si lasam sub capac cca 3 minute inainte de a fi servit. 

- Este foarte buns ervit alaturi de slaata verde cu ceapa si un vin alb rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu peste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu fructe de mare