Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Este prima data cand fac un risotto á la carte. Adica cu orez special si parmezan.Acest rizotto mi-a iesit pur si simplu delicios...cremos si gustos.
- Fierbem pestele in apa cu saresi tinem apa in care a fiert. Il rupem bucati mici si punem deoparte.
- Ceapa se toaca marunt si se caleste cu ulei de malsine. Adaugam orezul (atentie, nu se spala niciodata) si turnam supa de la peste deasupra. Putem de asemenea sa facem o supa dintr-un cub knorr. Punem sare, piper si lasma sa fiarba. Amestecam aproape continuu , iar cand e pe jumate fiert adaugam pestelçe maruntit. CAnd orezul e bine fiert si cremos adaugam coriandru verde tocat fin si parmezanul ras. stingem si lasam sub capac cca 3 minute inainte de a fi servit.
- Este foarte buns ervit alaturi de slaata verde cu ceapa si un vin alb rece.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult