Risotto de post cu hribi si mazare

de Sylvia in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 7069 vizualizari

COMENTARII (18)

Sylvia 1

20.11.2010, 18:29

Sunt in graba mare, scuze ca nu stau si sa vad ce bunatati ati acut, revin eu pe seara mai tarziu, la party

Bunica 1

20.11.2010, 18:31

Sylvia, m-am infiintat ! E delicios ! Uitasem de cele 5 f., le meriti din plin !

La Ancuta 1

20.11.2010, 18:47

cred ca e foarte bun

ela 1

20.11.2010, 18:52

imi placeeeee....

Rocsi 1

20.11.2010, 19:08

mama mama ..o portie va rog

divainbucatarie 1

20.11.2010, 19:32

pare tare bun...

Bucataras Medi 1

20.11.2010, 19:35

cat de bine arata.................

aziz 1

20.11.2010, 19:39

yammmm yammmm i-ti dau o portie de la mine ce zici facem schimbul...

Sylvia 1

20.11.2010, 22:51

Bunica multumesc multde laude

Sylvia 1

20.11.2010, 22:52

Ela la tine ma si gandeam cu ciupercile

Sylvia 1

20.11.2010, 22:52

Aziz facem schimb

Sylvia 1

20.11.2010, 22:53

MEDI, Divain bucatarie, Rocsi si Postavaru va servesc cu o portie virtuala, a fost foarte bun pentru o mancare de post

diaconta 1

20.11.2010, 22:54

wowwwwww Sylvia ce avatar

Sylvia 1

21.11.2010, 11:56

Gata Dia, asta era pentru petrecere, m-am imbracat de iarna

MIUTA 1

21.11.2010, 15:38

Arata foarte bine si cred ca e delicios,super 5 furcu

MotanLaOale 1

22.11.2010, 10:19

Adinacarla 1

22.11.2010, 13:19

arata super

Sylvia 1

23.11.2010, 10:52

Multumesc de laude

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare