Rondele de crap picante, la teflon, special pentru Ruxy

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 25 Mai 2011 | 3453 vizualizari

 

La multi ani Ruxy!.................Sa te bucuri de tot ce este bun si frumos!Pup!
Reteta de sos este preluata de la Tavi.

 

INGREDIENTE

  • 6 rondele de crap
  • 2 linguri sos de soia dark
  • 2 linguri sos de soia dulce
  • 1 lingura de otet de orez negru
  • 1 lingura sos Tabasco
  • cateva picaturi de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de crap picante, la teflon, special pentru Ruxy:

Intr-un bol amestecam toate ingredientele .Rondelele de crap le spalam , le lasam la scurs si apoi le ungem pe fiecare in parte cu amestecul de mai sus.Asezam rondelele intr-un vas , turnam sosul care a ramas peste ele si dam la frigider pentru circa 1 ora.


Incingem tigaia de teflon si inainte de a pune rondelele in ea le mai ungem inca odata cu sos pe partea pe care urmeaza sa o punem in tigaie.Lasam sa se rumeneasca si intoarcem pe cealalta parte dar inainte de a le intoarce ungem cu sos.Cand sunt bine rumenite pe ambele parti luam rondelele , le asezam pe un platou si servim alaturi de o garnitura.Eu am folosit drept garnitura cartofi la cuptor cu rozmarin uscat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de crap picante, la teflon, special pentru Ruxy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (72)

mena29 1

26.05.2011, 21:26

Pai siiiigur ca te iubesc

Dya Daniela Andrei 1

26.05.2011, 22:15

mamaieelena 1

27.05.2011, 07:05

ce bine arata o bucata vreu si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de crap oglindă (salontă)