Rondele de crap picante, la teflon, special pentru Ruxy

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 25 Mai 2011 | 3912 vizualizari

 

La multi ani Ruxy!.................Sa te bucuri de tot ce este bun si frumos!Pup!
Reteta de sos este preluata de la Tavi.

 

INGREDIENTE

  • 6 rondele de crap
  • 2 linguri sos de soia dark
  • 2 linguri sos de soia dulce
  • 1 lingura de otet de orez negru
  • 1 lingura sos Tabasco
  • cateva picaturi de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de crap picante, la teflon, special pentru Ruxy:

Intr-un bol amestecam toate ingredientele .Rondelele de crap le spalam , le lasam la scurs si apoi le ungem pe fiecare in parte cu amestecul de mai sus.Asezam rondelele intr-un vas , turnam sosul care a ramas peste ele si dam la frigider pentru circa 1 ora.


Incingem tigaia de teflon si inainte de a pune rondelele in ea le mai ungem inca odata cu sos pe partea pe care urmeaza sa o punem in tigaie.Lasam sa se rumeneasca si intoarcem pe cealalta parte dar inainte de a le intoarce ungem cu sos.Cand sunt bine rumenite pe ambele parti luam rondelele , le asezam pe un platou si servim alaturi de o garnitura.Eu am folosit drept garnitura cartofi la cuptor cu rozmarin uscat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de crap picante, la teflon, special pentru Ruxy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (72)

mena29 1

26.05.2011, 21:26

Pai siiiigur ca te iubesc

Dya Daniela Andrei 1

26.05.2011, 22:15

mamaieelena 1

27.05.2011, 07:05

ce bine arata o bucata vreu si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu nucă, vin alb şi trandafiri

de Ancutsa 5

ieri la 22:34

Zacusca de vinete

de RODIMUR 5

ieri la 22:32

Dulceata de ardei iuti

de Rocsi 9

ieri la 22:04

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

pe 17.10 la 22:30

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu vin si mujdei