Rose petal flan

de aziz in Prajituri, 5 Mai 2011 | 5759 vizualizari

COMENTARII (49)

aziz 1

05.05.2011, 20:58

Sidy asa cred si eu ,eu personal nu am facut crema de zahar ars niciodata dar cu siguranta fara apa de trandafiri cam asta este

aziz 1

05.05.2011, 20:59

rux multumesc

aziz 1

05.05.2011, 20:59

rocsita scurt si la obect

aziz 1

05.05.2011, 21:00

anca

aziz 1

05.05.2011, 21:00

mirela

aziz 1

05.05.2011, 21:02

dia nu dau trandafirul l-am primit de la puiul meu mic,dar pt tine cumparam un buchet

Teo 1

05.05.2011, 21:09

frumosssssssss!

diaconta 1

05.05.2011, 21:13

gata,n-am zis nimic doar sa ma lasi sa-i dau un pupic puiutului

Ina 1

05.05.2011, 21:15

Ina 1

05.05.2011, 21:15

ai inteles, nu? ))

Mitinita 1

05.05.2011, 21:17

bun se gaseste apa de trandafir si pe la magazinele online mona,petale de trandafir uscate la ce pot sa le folosesc

aziz 1

05.05.2011, 21:21

la peltea de trandafir,dar cred ca ai putea face apa de trandafir:o mana de petale ,o lingura miere de albine o cana de apa se lasa peste noapte apoi in sticluta tine 2 saptamani la frigider,asa am cetit eu undeva nu am probat dar petalele erau fresh nu uscate

aziz 1

05.05.2011, 21:21

teo

aziz 1

05.05.2011, 21:23

dia ai permisiune pt pupic,cind vine de la gradi tot timpul aduce o floricica de pe drum iar asta era din curtea gradinitei

LUK 1

05.05.2011, 23:24

ce bine arata

MIUTA 1

06.05.2011, 00:41

aziz 1

06.05.2011, 16:21

luk

aziz 1

06.05.2011, 16:22

miuta

aziz 1

06.05.2011, 16:22

cristiana

Mihaela11_jo 1

07.05.2011, 23:33

Ca la Euronews:No comment!!!!!!!!

Cris2711 1

09.05.2011, 12:13

aziz 1

10.05.2011, 19:14

mihaela

aziz 1

10.05.2011, 19:16

criss

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars