Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Nu am cuvinte sa va explic......
Incalzim laptele cu zaharul pina se topeste dar avem grija sa nu fiarba.eu am pus lapte fiert si racit.
Amestecam intr-un castron ouale +galbenusurile+vanilia+apa de trandafiri.
Adaugam in compozitia de oua laptele caldut si mixam putin pina face spuma.
Caramelul:punem zaharul +2 linguri de apa intr-o tigaie si lasam sa se topeasca pina prinde culoarea maronie.dam de pe foc si punem in fiecare forma cite o lingura poate doua de caramel.formele se pun intr-o tava cu apa calda ; trebuie sa cuprinda pe un sfert formele.completam apoi cu crema de lapte si oua .
Dam la cuptorul preincalzit la 165-170 grade C pentru 45 minute.crema trebuie sa aiba consistenta unui gel.daca puneti in forme de aluminium ca cele de briose ies 8 portii.in forme ceramice nu stiu exact dar fiind mai mari cred ca 4.
Cind scoatem de la cuptor se lasa la racit si se da la frigider pentru 2 ore.
Pentru a desprinde de forma invartiti cu varful unui cutit cu lama subtire de jur imprejurul forme si cu ajutorul farfuriei rasturnam .
As vrea sa va pot explica ce minune de gust si ce aroma poate avea de la apa de trandafiri ...insa nu am cuvine;)nu ramane decit sa incercati.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult