Rosii la borcan cu usturoi si busuioc

de -Miti- in Conserve, 21 Oct 2011 | 4089 vizualizari

 

Brandusa m-a facut foarte curioasa cand a postat reteta la ea pe blog, deci a trebuit sa o incerc. Recunosc ca am avut oarecum reticente de aceea am pus numai un borcan. Prima data,fiindca a mai urmat o data si inca o data. De fapt de cate ori am luat rosii din piata am tot pus cateva borcane.

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • un catel de usturoi ptr un borcan
  • frunze de busuioc proaspete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii la borcan cu usturoi si busuioc:

Se taie rosiile spalate si uscate in 4.


Se aseaza in borcane,fara a le presa in jos.


La sfarsit se adauga usturoiul taiat felii si frunzele de busuioc.


Se da la dunst intre 15-30 de minute (chiar am uitat sa cronometrez). Se lasa sa se raceasca in apa,eventual se pot acoperi cu o patura.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii la borcan cu usturoi si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

22.08.2013, 17:07

babi5 1

05.09.2014, 18:03

nuky 1

21.08.2016, 12:21

A desfacut cineva totusi vreun borcan sa ne spuna cum sunt,cum se pastreaza si la ce se folosesc.Cu stima, astept sa raspunda cine a facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet