Rosii pasate pentru iarna

de violeta30 in Bulion, 8 Sep 2015 | 3549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • sare
  • zahar
  • borcane sau sticle
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii pasate pentru iarna:

Rosiile le spalam, apoi le scoatem cotoarele.


Intr-un vas mai larg punem apa la fiert pana da in clocot si adaugam rosiile, doar cat sa le acopere cu apa. Lasam pana crapa coaja (in jur de 10-15 min). Le scoatem cu spumiera si adaugam altele pana terminam rosiile de oparit. Lasam la racit si apoi le curatam de coaja. Tocam la robot, apoi le rasturnam intr-un vas adanc. Punem la fiert sa scada putin (cam 1-2 degete). Potrivim de sare si de zahar dupa gust. Punem in borcane sau in sticle si apoi fierbem la bain-marie in jur de 2 ore (stiu ca sunt gata in momentul in care s-a umflat putin capacul - e putin bombat). Lasam sa se raceasca in vasul cu apa si apoi le depozitam in camara.


Tin foarte bine si 3-4 ani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii pasate pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

-Licurici- 1

09.09.2015, 14:05

MotanLaOale 1

10.09.2015, 08:39

deyutzky 1

11.09.2015, 18:17

Like!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulion