Rosii umplute

de deea2686 in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2013 | 845 vizualizari

 

Este o reteta usor de facut si chiar gustoasa.Eu am preparat-o intr-o seara si am servit rosiile alaturi de piure de cartofi.Va urez pofta buna!!

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii mari
  • 250 gr carne tocata
  • 2 linguri orez
  • 1 ceapa
  • 4 ciuperci
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • ulei masline
  • 1 lingurita smintina
  • patrunjel tocat marunt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Rosiilor le tai cotorul ,le scobesti cu o lingurita, le presori putina sare inauntru si le pui la scurs cu gura in jos.


Pastrezi miezul pentru umplutura.


Toci ceapa marunt si o calesti in putin ulei de masline.


Adaugi ciupercile(proaspete) tocate marunt, miezul de rosii, condimentezi cu sare ,piper, oregano, busuioc si lasi 15 minute la foc potrivit pe aragaz.


Adaugi apoi carnea tocata, orezul(fiert in prealabil si bine scurs) si lingurita de smintina.


Lasi la facut cam 20 de minute si amesteci continuu sa nu se prinda.


Lasi amestecul citeva minute la racorit apoi umpli cu o lingurita rosiile.


Le pui intr-o tava cu putina apa,lasi spatiu intre ele( sa nu se prinda).


Dai la cuptorul preincalzit timp de 30 minute.


Le servesti calde cu patrunjel tocat fin.(noi le-am servit alaturi de garnitura de piure de cartofi)


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

deea2686 1

07.02.2013, 16:50

multumesc rocsi

deea2686 1

07.02.2013, 16:50

multumesc tuturor...sunt incepatoare in bucatarie...

Bya Ralu 1

21.03.2013, 23:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana de manzat la ceaun