Rosii umplute, coapte

de adinaciosescu in Mancaruri de legume, 4 Aug 2011 | 2693 vizualizari

 

Un preparat care poate fi servit si de post

 

INGREDIENTE

 

  • rosii mari, coapte
  • patrunjel verde tocat
  • 6-7 frunze de busuioc
  • cativa catei de usturoi
  • piper
  • cate 2 linguri de orez de fiecare rosie

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute, coapte:

Tai capac la rosii, scobesti cu lingurita,sarezi interiorul rosiilor si le pui cu gura in jos sa se scurga.


Intre timp,miezul de la rosii,busuiocul,patrunjelul,usturoiul si condimentele le mixezi bine in blender sau robot.


Adaugi orezul spalat bine si lasi aproximativ 1 ora ca sa se umfle bobul putin.


Le umpli,le asezi in tava pe hartie de copt,dai la cuptorul incins pret de 40-45 minute.


 

TIPS-URI

1

daca folosesti rosii mai mici...reduci cantitatea de orez.

2

le poti servi ca atare sau ca si garnitura la o friptura,o frigaruie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute, coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

RuxyRux 1

04.08.2011, 20:38

Foaaarte bun

Rocsi 1

05.08.2011, 10:44

chiar..uite un preparat de post bun tare

Bya Ralu 1

01.06.2013, 15:14

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Israeli Shakshouka