Tocanita de cartofi cu carnati afumati

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 1 Sep 2011 | 3726 vizualizari

 

Din pacate in ultima perioada nu am avut timp de bucatarit (m-am mutat in casa noua ceea ce a presupus multa munca :) ) astfel ca atasez o reteta mai veche - de rezerva - sa nu va pierd,,, sa nu ma pierd!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi,
  • 1 litru de apa,
  •  ceapa dupa gust :D
  •  ulei cat sa calim ceapa
  •  patrunjel si marar verde
  •  bulion ori suc de rosii, cam 2-3 linguri
  • condimente dupa gust: sare, tarhon,
  • 3-4 bucati de carnati afumati (sau/si picanti),
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carnati afumati:

Ceapa tocata marunt o rumenim la un loc cu carnatii taiati rondele (cam 2 cm grosime), adaugam apoi bulionul/sucul de rosii si lasam sa fiarba 5 minute impreuna, moment in care punem apa - de preferat fierbinte. Adaugam cartofii cuburi si ii lasam la foc potrivit pana cand tocanita scade suficient.


Servim cu patrunjel si marar verde


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

horia 1

06.09.2011, 02:02

felicitari pentru noua casuta si sa fie intr-un ceas bun!

horia 1

06.09.2011, 02:03

reteta este super,prezentarea imi place f. mult.felicitari !

Dya Daniela Andrei 1

07.09.2011, 00:11

Multumesc mult Horia!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi si ardei la cuptor