Rosii umplute cu costita si cascaval

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2009 | 2234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 rosii
  • 300gr costita
  • 400gr cascaval ras
  • 2-3 linguri pesmet
  • patrunjel verde
  • 2catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu costita si cascaval:

se taie un capac fiecarei rosii,dar nu complet
se scoate miezul cu o lingurita
costita se taie cubulete mici
se caleste impreuna cu usturoiul intr-o tigaie
adaugam apoi miezul rosiilor,tocat bine
lasam 5minute
cand s-a racit compozitia din tigaie se adauga :pesmetul,cascavalul,patrunjelul,DELIKAT dupa gust

se umplu rosiile cu acest amestec si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt
se stropesc cu ulei si se baga la cuptor pana ce rosiile sunt coapte bine(nu le lasati exagerat de mult,ca la mine,din tura doi au pocnit doua:)))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu costita si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

nadina73 1

19.09.2010, 01:43

numai 4 ma lasat sa pun

ela 1

20.09.2010, 23:10

am pus eu a cincea furculita ,mama da' ce avatar ai Gaby....te-ai molipsit de la Mircea

nadina73 1

20.09.2010, 23:15

Mircea ca Mircea dar uite la Gaby ce apus

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii