Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
se taie un capac fiecarei rosii,dar nu complet
se scoate miezul cu o lingurita
costita se taie cubulete mici
se caleste impreuna cu usturoiul intr-o tigaie
adaugam apoi miezul rosiilor,tocat bine
lasam 5minute
cand s-a racit compozitia din tigaie se adauga :pesmetul,cascavalul,patrunjelul,DELIKAT dupa gust
se umplu rosiile cu acest amestec si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt
se stropesc cu ulei si se baga la cuptor pana ce rosiile sunt coapte bine(nu le lasati exagerat de mult,ca la mine,din tura doi au pocnit doua:)))
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola