Budinca din creier

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2010 | 4045 vizualizari

 

am facut creier pane si mi-a ramas din compozitia prin care am dat creierul, asa ca nu am aruncat si am facut o budinca.

 

INGREDIENTE

nu o sa pun cantitati pt ca eu am facut din resturi

  • creier
  • oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • boia
  • ceapa verde
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din creier:

Amestecam ouale cu faina, sarea, piperul si boiaua pana se omogenizeaza compozitia, dupa care punem bucatelele mici de creier care au ramas,


compozitia trebuie sa fie ca la padispan.


Ungem o forma termorezistenta cu ulei, dupa care turnam compozitia in ea, iar deasupra punem ceapa verde si patrunjel, apoi dam la cuptorul preincalzit pt cca 15 min.


Dupa ce s-a facut, o lasam sa se racoreasca si o scoatem din forma ( se scoate foarte usor).


Noi am servit-o cu ceapa verde si rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din creier" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bunica 1

19.06.2010, 16:07

Sa traiesti fata frumoasa !

epurasha2bb 1

19.06.2010, 17:12

ce idee buna ai avut!

Dana Cristea - pusikmea 1

20.06.2010, 08:48

roberta ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pasta de ton in sos de rosii