Budinca din creier

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2010 | 3593 vizualizari

 

am facut creier pane si mi-a ramas din compozitia prin care am dat creierul, asa ca nu am aruncat si am facut o budinca.

 

INGREDIENTE

nu o sa pun cantitati pt ca eu am facut din resturi

  • creier
  • oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • boia
  • ceapa verde
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din creier:

Amestecam ouale cu faina, sarea, piperul si boiaua pana se omogenizeaza compozitia, dupa care punem bucatelele mici de creier care au ramas,

compozitia trebuie sa fie ca la padispan.

Ungem o forma termorezistenta cu ulei, dupa care turnam compozitia in ea, iar deasupra punem ceapa verde si patrunjel, apoi dam la cuptorul preincalzit pt cca 15 min.

Dupa ce s-a facut, o lasam sa se racoreasca si o scoatem din forma ( se scoate foarte usor).

Noi am servit-o cu ceapa verde si rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din creier" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bunica 1

19.06.2010, 16:07

Sa traiesti fata frumoasa !

epurasha2bb 1

19.06.2010, 17:12

ce idee buna ai avut!

Dana Cristea - pusikmea 1

20.06.2010, 08:48

roberta ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!