Rosii umplute cu crema de branzeturi

de Adi in Mancare copii, 18 Iul 2019 | 2367 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun vara decat rosiile cu branza?
Iar decorate haios, le mananca orice mofturos.
Meniu copii

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mai mari
  • 150 gr branza proaspata de vaci
  • 150 gr branza telemea, sarata
  • 150 gr crema de branza cu verdeata
  • cateva frunze de busuioc
  • Pentru decor:
  • masline verzi, umplute cu ardei
  • masline negre
  • castravete
  • ridichi rosii
  • ardei capia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branzeturi:

Se spala bine toate legumele si se scurg.

Se taie un capac de la rosii, cel de la cotor si li se scobeste interiorul cu o lingurita. Nu se scobeste decat partea cu seminte, lasand pulpa in interior. 

Se intorc rosiile cu partea scobita in jos, pe un platou sa se mai scurga din zeama.

Pentru umplutura, se amesteca cele trei tipuri de branza cu 2-3 frunze de busuioc, tocate marunt, pana se omogenizeaza.

Cu aceasta crema de branzeturi se umplu rosiile.

Apoi lasam imaginatia sa-si spuna cuvantul pentru decorare.

Eu le-am decorat impreuna cu baietii si tare amuzant ni s-a parut.

Ne-am inspirat, ce-i drept si de pe internet.

 Din rondele de masline am creat niste albinute si le-am atasat aripi din felii de castravete si de ridiche.

Din ridichi am creat niste soricei, dar si o omida din rondele de ridichi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu mere caramelizate