Budinca din ovaz cu miere si banane

de Satisfyyourcravings in Mancare copii, 16 Ian 2016 | 1513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte bio degresat
  • 50 grame ovaz
  • putina sare
  • 1 lingura miere
  • 15 grame nuci
  • 1/2 banana
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din ovaz cu miere si banane:

Se incalzeste laptele. Cand incepe sa fiarba, se reduce focul la mic, se adauga ovazul si sare si se lasa sa fiarba pana se ingroasa, 5-6 minute, amestecand frecvent.


Se opreste focul, se adauga 1/2 lingura de miere si se amesteca.


Se serveste cald, cu felii de banana, nuci si restul de miere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din ovaz cu miere si banane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

dantes 1

17.01.2016, 10:35

Delicioasa!

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:03

Alexandra Burz 1

01.02.2016, 21:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Faguri cu dulceata de cirese