Rosii umplute cu paste

de ianculubita in Paste, 22 Oct 2015 | 2835 vizualizari

 

Sa profitam de aceste rosii,acum cat mai sunt gustoase
Ingredientele pentru aceasta reteta,sunt in functie de numarul de persoane si de cate rosii doriti sa le puneti pe farfurie;puteti dubla cantitatile in functie de nevoi

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mai mari
  • 100g paste mici(de copii)
  • 50g cascaval
  • 50g mozzarella
  • 50g parmezan ras
  • 2 oua
  • 1lingurita unt
  • cascaval feliat
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu paste:

Rosiile taiate un capacel care se pastreaza,iar cu o lingurita se scoate miezul si se pun cu gura in jos sa se scurga bine;in acest timp,se pun pastele la fiert in apa cu putina sare 4min,apoi se scurg;intr-un castron se bat ouale,se amesteca cu sare,piper,cele trei branzeturi rase,verdeata tocata marunt,pastele scurse iar dupa omogenizare se umplu rosiile,se pun in tava pe hartie de copt,deasupra cate un cubulet de unt,o felie de cascaval si se lasa la cuptor 30min

Se servesc pe farfurie cu capacelul de la rosie,deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Zamfira 1

22.10.2015, 19:44

Rocsi 1

22.10.2015, 21:15

Mmm, cat de bune or fi!

ianculubita 1

23.10.2015, 09:52

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de vanilie si nuca