Paste cu ton şi sos de roşii

de AlexF in Paste, 22 Oct 2015 | 436 vizualizari

 

O reţetă uşoară şi foarte gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bulgăraşi de Tagliatelle Barilla
  • 2 cutii ton (bucăţi)
  • 2 cutii Mutti Polpa
  • O ceapă
  • Usturoi (2 căţei)
  • Un ardei gras
  • 10-15 roşii cherry
  • Sare
  • Piper
  • Oregano
  • Busuioc (proaspăt de preferat)
  • Ulei de măsline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton şi sos de roşii:

Pastele


Într-un vas punem 2,5 litri de apă cu 2 linguri de sare după care lăsăm până dă în clocot. După ce apa a dat în clocot adăugăm bulgăraşii de Tagliatelle şi lăsăm după cum scrie pe cutie (6 minute). *după terminarea celor 6 minute, scoatem Tagliatelle-le şi le punem într-o sită pentru a se scurge apa*


Sosul


În timpul în care apa fierbe, pe un fund de lemn, tocăm ceapa mărunt şi ardeiul gras, după care luăm o cratiţă adâncă şi turnăm puţin ulei de măsline ( puteţi folosi uleiul de măsline din cutia de ton) şi lăsăm să se încingă puţin după care punem ceapa şi ardeiul, lăsăm până acestea prind puţină culoare şi adăugăm sosul de roşii peste care vom pune sare,piper,oregano si busuiocul pe care-l vom toca (şi amestecăm, sosul îl vom lăsa circa 10 minute. După 8 minute adăugaţi tonul bucăţi.


Roşiile cherry


Vom lua o tigaie în care vom turna ulei de măsline (foarte puţin) din sticlă după care vom lăsa ca acesta să se închingă, dar nu foarte tare şi adăugăm roşiile cherry pe care le vom căli cu puţin usturoi dacă doriţi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton şi sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lumaconi cu muschiulet si sos de spanac