Rosii umplute la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2011 | 6697 vizualizari

 

O idee pentru un mic dejun sau pentru o cina usoara si destul de rapida. In 5 minute se pregateste 20-25 de minute sta in cuptor si cam asta e tot.

 

INGREDIENTE

  • -4 rosii
  • -4 oua
  • -50 g cascaval/cas/branza feta
  • -2 felii sunca taiata cubulete
  • -1 bucata usturoi
  • -2 frunzulite de busuioc
  • -sare, piper, boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute la cuptor:

Rosiile se scobesc, se sareaza, se umple pe jumatate cu amestecul de cascaval ras, sunca taiata cubulete, usturoi zdrobit si busuioc. In fiecare rosie se pune un ou. Peste ou se pune sare, piper, boia. Rosiile astfel pregatite se pun intr-un vas termorezistent uns cu ulei si se pu in cuptor pentru 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Teo 1

09.10.2011, 12:58

Sunt foarte bune; am mancat si eu in vara asta pregatite de fata mea. ea facuse doar cu branza si ou (intreg/batut). O sa incerc si eu si cu sunculita; cu diguranta ca sunt foarte gustoase!

adicutza2007 1

13.11.2011, 11:26

mmmm! o idee super buna! arata demential! o sa le incerc si eu1

Criss 1

15.11.2011, 08:27

Multumesc dragelor.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta stransa cu branza sarata