Rosii umplute la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2011 | 6464 vizualizari

 

O idee pentru un mic dejun sau pentru o cina usoara si destul de rapida. In 5 minute se pregateste 20-25 de minute sta in cuptor si cam asta e tot.

 

INGREDIENTE

  • -4 rosii
  • -4 oua
  • -50 g cascaval/cas/branza feta
  • -2 felii sunca taiata cubulete
  • -1 bucata usturoi
  • -2 frunzulite de busuioc
  • -sare, piper, boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute la cuptor:

Rosiile se scobesc, se sareaza, se umple pe jumatate cu amestecul de cascaval ras, sunca taiata cubulete, usturoi zdrobit si busuioc. In fiecare rosie se pune un ou. Peste ou se pune sare, piper, boia. Rosiile astfel pregatite se pun intr-un vas termorezistent uns cu ulei si se pu in cuptor pentru 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Teo 1

09.10.2011, 12:58

Sunt foarte bune; am mancat si eu in vara asta pregatite de fata mea. ea facuse doar cu branza si ou (intreg/batut). O sa incerc si eu si cu sunculita; cu diguranta ca sunt foarte gustoase!

adicutza2007 1

13.11.2011, 11:26

mmmm! o idee super buna! arata demential! o sa le incerc si eu1

Criss 1

15.11.2011, 08:27

Multumesc dragelor.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Trandafiri aperitiv