Rosii umplute si bruschetti

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 3697 vizualizari

 

pai fiindca umplusem niste rosii cu mijlocul scobit ce era sa fac mai bun decat niste bruschete? :))

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii mai tari
  • o mana de fasole verde
  • 2 oua
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • 2-3 graunti de usturoi
  •  marar verde
  • 2 -3 linguri smantana
  • 1 /2 borcanel ciuperci champignion
  • 1 bucatica de radacina telina
  • 1/2 morcov
  • 1/2 ceapa
  • 4 felii de paine
  • putin unt pt.uns painea
  •  1 felie de cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute si bruschetti:

am preparat o maioneza clasica din un galbenus de ou fiert tare , un galbenus crud, mustarul, uleiul si un praf de sare.Apoi am fiert fasolea verde , am scurs-o si am lasat-o la rece.Am amestecat fasolea verde cu smantana rece si cu usturoi pisat.Ciupercile le-am calit cu putina ceapa si le-am dat un praf de sare.Le-am scurs , le-am lasat la rece si le-am amestecat cu maioneza si usturoi pisat.Am presarat si putin marar.Morcovul si telina crude curatate de coaja le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu maioneza.Apoi am taiat capacele la 3 rosii si le-am scobit pe interior.Le-am umplut cu cele 3 umpluturi si le-am dat la rece.Miezul de le cele 3 rosii l-am tocat marunt, l-am amestecat cu putin ulei de masline si sare si cu cimbru uscat.Am taiat 4 felii de paine, le-am uns cu unt si le-am dat un praf de sare, am incins Doubletta si le-am pus la prajit.Apoi le-am uns cu usturoi zdrobit cu cutitul si le-am adaugat amestecul de rosii ci cimbru si putin ulei de masline si usturoi.Apoi le-am asezat intr-o tavita cu bucatele de cascaval deasupra si le-am dat la rumenit putin.Au iesit delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute si bruschetti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nadina73 1

11.10.2010, 00:59

super super super super super ce sa mai zic ?sau sa mai zic?5 furcu si 5

epurasha2bb 1

11.10.2010, 11:38

multumesc fetelor! miha ma bucur, ditto!

luminita20_2006 1

11.10.2010, 17:03

arata foarte foarte bineo sa pun in practica reteta neaparat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Coffe Chocolate
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle rustice mediteraneene cu branza si ierburi aromatice

de RuxyRux 9

ieri la 23:06

Dulceata de capsune-fructe intregi

de Ksenya 4

ieri la 17:12

Desert gogosi cu branza de vaci

ieri la 10:44

Desert cornuri pufoase, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 09:16

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute mioritice