Rosii umplute si bruschetti

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 3842 vizualizari

 

pai fiindca umplusem niste rosii cu mijlocul scobit ce era sa fac mai bun decat niste bruschete? :))

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii mai tari
  • o mana de fasole verde
  • 2 oua
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • 2-3 graunti de usturoi
  •  marar verde
  • 2 -3 linguri smantana
  • 1 /2 borcanel ciuperci champignion
  • 1 bucatica de radacina telina
  • 1/2 morcov
  • 1/2 ceapa
  • 4 felii de paine
  • putin unt pt.uns painea
  •  1 felie de cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute si bruschetti:

am preparat o maioneza clasica din un galbenus de ou fiert tare , un galbenus crud, mustarul, uleiul si un praf de sare.Apoi am fiert fasolea verde , am scurs-o si am lasat-o la rece.Am amestecat fasolea verde cu smantana rece si cu usturoi pisat.Ciupercile le-am calit cu putina ceapa si le-am dat un praf de sare.Le-am scurs , le-am lasat la rece si le-am amestecat cu maioneza si usturoi pisat.Am presarat si putin marar.Morcovul si telina crude curatate de coaja le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu maioneza.Apoi am taiat capacele la 3 rosii si le-am scobit pe interior.Le-am umplut cu cele 3 umpluturi si le-am dat la rece.Miezul de le cele 3 rosii l-am tocat marunt, l-am amestecat cu putin ulei de masline si sare si cu cimbru uscat.Am taiat 4 felii de paine, le-am uns cu unt si le-am dat un praf de sare, am incins Doubletta si le-am pus la prajit.Apoi le-am uns cu usturoi zdrobit cu cutitul si le-am adaugat amestecul de rosii ci cimbru si putin ulei de masline si usturoi.Apoi le-am asezat intr-o tavita cu bucatele de cascaval deasupra si le-am dat la rumenit putin.Au iesit delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute si bruschetti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nadina73 1

11.10.2010, 00:59

super super super super super ce sa mai zic ?sau sa mai zic?5 furcu si 5

epurasha2bb 1

11.10.2010, 11:38

multumesc fetelor! miha ma bucur, ditto!

luminita20_2006 1

11.10.2010, 17:03

arata foarte foarte bineo sa pun in practica reteta neaparat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi pufoase cu branza
  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Turtite impletite, cu magiun

de RODIMUR 7

ieri la 23:09

Tort de vară cu vanilie și piersici

de Ancutsa 6

ieri la 12:31

Tort cu cremă de ciocolată și jeleu de coacăze negre

pe 09.07 la 15:48

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

pe 09.07 la 14:36

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci si carne de pui