Rosii umplute si bruschetti

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 3020 vizualizari

 

pai fiindca umplusem niste rosii cu mijlocul scobit ce era sa fac mai bun decat niste bruschete? :))

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii mai tari
  • o mana de fasole verde
  • 2 oua
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • 2-3 graunti de usturoi
  •  marar verde
  • 2 -3 linguri smantana
  • 1 /2 borcanel ciuperci champignion
  • 1 bucatica de radacina telina
  • 1/2 morcov
  • 1/2 ceapa
  • 4 felii de paine
  • putin unt pt.uns painea
  •  1 felie de cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute si bruschetti:

am preparat o maioneza clasica din un galbenus de ou fiert tare , un galbenus crud, mustarul, uleiul si un praf de sare.Apoi am fiert fasolea verde , am scurs-o si am lasat-o la rece.Am amestecat fasolea verde cu smantana rece si cu usturoi pisat.Ciupercile le-am calit cu putina ceapa si le-am dat un praf de sare.Le-am scurs , le-am lasat la rece si le-am amestecat cu maioneza si usturoi pisat.Am presarat si putin marar.Morcovul si telina crude curatate de coaja le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu maioneza.Apoi am taiat capacele la 3 rosii si le-am scobit pe interior.Le-am umplut cu cele 3 umpluturi si le-am dat la rece.Miezul de le cele 3 rosii l-am tocat marunt, l-am amestecat cu putin ulei de masline si sare si cu cimbru uscat.Am taiat 4 felii de paine, le-am uns cu unt si le-am dat un praf de sare, am incins Doubletta si le-am pus la prajit.Apoi le-am uns cu usturoi zdrobit cu cutitul si le-am adaugat amestecul de rosii ci cimbru si putin ulei de masline si usturoi.Apoi le-am asezat intr-o tavita cu bucatele de cascaval deasupra si le-am dat la rumenit putin.Au iesit delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute si bruschetti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nadina73 1

11.10.2010, 00:59

super super super super super ce sa mai zic ?sau sa mai zic?5 furcu si 5

epurasha2bb 1

11.10.2010, 11:38

multumesc fetelor! miha ma bucur, ditto!

luminita20_2006 1

11.10.2010, 17:03

arata foarte foarte bineo sa pun in practica reteta neaparat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Morcov gratinat