Rosii uscate, in ulei de masline

de Ina in Conserve, 12 Aug 2018 | 6745 vizualizari

COMENTARII (23)

Adele 1

12.08.2018, 14:40

Le ador

RODIMUR 1

12.08.2018, 14:45

Bună idee...!

Catalina L 1

12.08.2018, 14:45

foarte bune

Ina 1

12.08.2018, 14:47

Fetele, sunt delicioase pe maine prajita

Bucataras Diana 1

12.08.2018, 15:48

MotanLaOale 1

12.08.2018, 15:49

vasimur 1

12.08.2018, 16:45

Valclaudia 1

12.08.2018, 17:37

cred ca sunt minunate!

Ina 1

12.08.2018, 19:33

Da, Claudia! Sa vezi cum miroase in bucatarie cand le pui la cuptor

Merisor 1

12.08.2018, 20:22

De când zic că o să fac și eu, că tare mult îmi plac și cumpăr mereu din comerț!

Ina 1

12.08.2018, 20:52

Meri, tot promotie 2017 sunt si astea )

Ina 1

12.08.2018, 20:52

Azi am uscat pentru ciorbe

laura_n 1

12.08.2018, 21:44

Super bune! Fac si eu, dar acum ca ai facut tu, iau de la tine ))

Rocsi 1

12.08.2018, 22:33

Ce faina este reteta! Bravo Ina!

mihaelar63 1

13.08.2018, 01:03

Super reteta !!! La favorite cu ea !!!!

anca_rm 1

13.08.2018, 12:26

astea sunt minunate , deliciu

Satisfyyourcravings 1

13.08.2018, 21:10

Astea sunt fix pe gustul meu!

mirela0911 1

14.08.2018, 08:45

Panacris 1

15.08.2018, 17:12

Rahela Velicu 1

15.08.2018, 20:40

Minunate!

gaby_duceag 1

25.08.2018, 18:08

Nu-i mai ok cu rosii cherry? intregi?

Ina 1

27.08.2018, 20:26

Gaby, rosiile cherry se usuca foarte greu pentru ca sunt zemoase si ramane doar coaja dupa uscat, nu au pulpa deloc
Pentru mine, " prunisoarele " se preteaza foarte bine la uscat sau daca la voi sunt soiuri mai carnoase, testeaza-le

dantes 1

06.10.2018, 07:48

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rosii uscate, conservate in ulei