Rosti

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2013 | 9515 vizualizari

 

Se prepara foarte repede si e ideal pentru mic dejun. Am facut rosti cum imi plac mie. Am vazut retete cu cartofi fierti si fara ou, dar mie imi plac mai mult asa, iese mai crocant.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi de marime potrivita
  • 2 oua
  • 3 fire de ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti:

Se curata cartofii si se dau pe razatoare mare. Se sparg ouale si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Optional puteti adauga ceapa verde taiata rondele.


Se incinge uleiul intr-o tigaie, se pune jumatate din compozitie. Puteti face o singura bucata mare cat o omleta, sau puneti cate o lingura si formati rosti mai mici pentru pici. Eu am facut si mare si mici. Se lasa sa se prajeasca la foc potrivit pana se rumeneste, apoi se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa 5 minute.


Se servesc calzi.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

puteti adauga cascaval razuit pentru un plus de gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 21:21

babi5 1

15.07.2013, 09:32

delicioase rostiile tale cu o rosie din gradina merge de minune

Corinuta 1

15.07.2013, 10:16

Multumesc Babi draga, te pup!
Multumesc Elena Crina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute decorate cu buburuze si soricei