Rosti

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2013 | 9116 vizualizari

 

Se prepara foarte repede si e ideal pentru mic dejun. Am facut rosti cum imi plac mie. Am vazut retete cu cartofi fierti si fara ou, dar mie imi plac mai mult asa, iese mai crocant.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi de marime potrivita
  • 2 oua
  • 3 fire de ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti:

Se curata cartofii si se dau pe razatoare mare. Se sparg ouale si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Optional puteti adauga ceapa verde taiata rondele.

Se incinge uleiul intr-o tigaie, se pune jumatate din compozitie. Puteti face o singura bucata mare cat o omleta, sau puneti cate o lingura si formati rosti mai mici pentru pici. Eu am facut si mare si mici. Se lasa sa se prajeasca la foc potrivit pana se rumeneste, apoi se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa 5 minute.

Se servesc calzi.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

puteti adauga cascaval razuit pentru un plus de gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rosti-0
Rosti-1
Rosti-2
Rosti-3
Rosti-4
Rosti-5
Rosti-6
Rosti-7
Rosti-8

COMENTARII (42)

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 21:21

babi5

babi5 1

15.07.2013, 09:32

delicioase rostiile tale cu o rosie din gradina merge de minune

Corinuta

Corinuta 1

15.07.2013, 10:16

Multumesc Babi draga, te pup!
Multumesc Elena Crina

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!