Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 6817 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 3 oua
  • 100 ml apa fiarta
  • 50 g amidon
  • 30 g faiana
  • 1 lingurita boia
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 60 g unt topit
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare

Crema:

  • 200 g crema de branza
  • 1 fir de praz
  • marar
  • 1 catel de usturoi
  • tarhon
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza:

Blatul:


Separam ouale si batem albusurile spuma cu un praf de sare.


Mixam galbenusurile cu apa fierbinte adaugata in fir subtire.


Amestecam faina cu amidonul si praful de copt si o adaugam in amestecul de galbenusuri, alternand cu untul topit.


Adaugam apoi boiaua si pasta de tomate iar la final spuma, amestecand usor.


Turnam aluatul in tava de 25/35 cm, tapetata cu hartie de copt.


Dam la cuptor la foc potrivit 10-15 minute. testam cu scobitoarea.


Scoatem blatul dincuptor si il rasturnam pe un prosop umed. Rulam blatul in prosop si il lasam asa pana amestecam crema de branza.


Pentru umplutura amestecam crema de branza (eu am folosit Hochland clasic) cu prazul taiat marunt, mararul si tarhonul tocat si usturoiul pisat. Potrivim de sare si piper si omogenizam.


Desfacem blatul din prosop si il lasam sa se raceasca de tot.


Ungem blatul rece cu crema de branza si rulam cat putem de strans.


Invelim rulada in folie alimentara si dam la frigider peste noapte.


A doua zi portionam rulada, in felii mai groase.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mirela0911 1

17.01.2011, 23:39

ce frumos arata

La Ancuta 1

18.01.2011, 12:07

Multumesc Mirela

goldielocks 1

09.02.2011, 21:18

un platou foarte aspectuos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca din creier