Rulada caramel

de mena29 in Dulciuri, 7 Dec 2010 | 2011 vizualizari

 

O reteta usoara,la indemana orcui

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 5 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 5 linguri faina,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 5 linguri ulei,
  • un varf cutit sare  
  • Pentru crema:
  • 500 ml frisca lichida,
  • 1 plic crema  caramel de la Dr.Oetker
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada caramel:

Blatul:Se separa albusurile de galbenusuri si se mixeaza bine,se adauga sarea si zaharul cate o lingura pe rand.Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul si se adauga peste spuma de albus.


Amestecam usor compozitia,adaugam zaharul vanilat si faina cernuta.Acest amestec il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Coacem blatul la 180-200 grade cca 15-20 minute(in functie de cum coace cuptorul fiecaruia).


Scoatem blatul copt si-l punem pe un servet umed si-l rulam.


Crema:punem frisca lichida intr-un bol,adaugam crema caramel si mixam bine pana se intareste.


Intindem blatul peste care turnam 3/4 din crema si rulam blatul la loc.Cu ce a ramas din crema,ornam rulada.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mena29 1

10.12.2010, 19:33

Pup cris,daca vrei te servesc eu,macar asa virtual

Cris2711 1

10.12.2010, 20:10

na klar mena,pap la tine .pupici si vin imediat

mena29 1

10.12.2010, 20:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ricotta