Rulada caramel

de mena29 in Dulciuri, 7 Dec 2010 | 4454 vizualizari

 

O reteta usoara,la indemana orcui

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 5 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 5 linguri faina,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 5 linguri ulei,
  • un varf cutit sare  
  • Pentru crema:
  • 500 ml frisca lichida,
  • 1 plic crema  caramel de la Dr.Oetker
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada caramel:

Blatul:Se separa albusurile de galbenusuri si se mixeaza bine,se adauga sarea si zaharul cate o lingura pe rand.Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul si se adauga peste spuma de albus.

Amestecam usor compozitia,adaugam zaharul vanilat si faina cernuta.Acest amestec il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Coacem blatul la 180-200 grade cca 15-20 minute(in functie de cum coace cuptorul fiecaruia).

Scoatem blatul copt si-l punem pe un servet umed si-l rulam.  

Crema:punem frisca lichida intr-un bol,adaugam crema caramel si mixam bine pana se intareste.

Intindem blatul peste care turnam 3/4 din crema si rulam blatul la loc.Cu ce a ramas din crema,ornam rulada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mena29 1

10.12.2010, 19:33

Pup cris,daca vrei te servesc eu,macar asa virtual

Cris2711 1

10.12.2010, 20:10

na klar mena,pap la tine .pupici si vin imediat

mena29 1

10.12.2010, 20:29

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu glazura de ciocolata