Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana

de JulyCris in Dulciuri, 16 Apr 2014 | 3841 vizualizari

 

Reteta am vazut-o la Miha. Mi-am zis s-o incerc si eu pt ca sunt fan lapte praf. Are un gust delicios.Dar aspectul...esec total :)) Data viitoare insa,voi renunta la apa din crema de lapte praf pt ca,crema a ramas destul de moale.

 

INGREDIENTE

  • 2 foi napolitana mici(sau una mare)
  • Crema biscuiti
  • 100 gr zahar
  • 175 ml apa
  • 150 gr biscuiti simpli
  • Crema de lapte praf
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 100 gr lapte praf
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 3 linguri apa (asa e reteta,dar eu zic ca n-ar fi nevoie.Sau,adaugati mai mult unt)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana:

Biscuitii se macina in robotul de bucatarie. Zaharul se caramelizeaza la foc mic,apoi se adauga apa.Se fierbe in continuare pana se topeste tot zaharul.Dam deoparte,adaugam pesmetul de biscuiti si amestecam. Crema obtinuta se intinde imediat peste foaia de napolitana.


Crema de lapte praf


(Apa) Zaharul si untul se pun la foc mic.Se omogenizeaza bine.Dam deoparte,adaugam laptele praf si nuca de cocos si amestecam bine pana se incorporeaza toate ingredientele. Intindem crema obtinuta peste crema de biscuiti,apoi rulam usor foaia de napolitana.Dam la rece pana se intareste.


Am respectat intructiunile ca la Miha...dar nu stiu ce n-a iesit. Reteta ei aici.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Miha 1

16.04.2014, 23:29

July, niciodata sa nu faci ciocolata de casa sau orice alta crema de lapte praf cu lapte praf Malita sau Darling pentru ca n-o sa-ti iasa. Or fi bune pentru altceva, dar nu pentru asta. Foloseste Dr Oetcker sau Raraul, sunt cele mai ok.

ilinca_rox 1

16.04.2014, 23:51

arata foarte gustoasa

MIUTA 1

19.04.2014, 00:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada necoapta cu nuca de cocos