Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana

de JulyCris in Dulciuri, 16 Apr 2014 | 2212 vizualizari

 

Reteta am vazut-o la Miha. Mi-am zis s-o incerc si eu pt ca sunt fan lapte praf. Are un gust delicios.Dar aspectul...esec total :)) Data viitoare insa,voi renunta la apa din crema de lapte praf pt ca,crema a ramas destul de moale.

 

INGREDIENTE

  • 2 foi napolitana mici(sau una mare)
  • Crema biscuiti
  • 100 gr zahar
  • 175 ml apa
  • 150 gr biscuiti simpli
  • Crema de lapte praf
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 100 gr lapte praf
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 3 linguri apa (asa e reteta,dar eu zic ca n-ar fi nevoie.Sau,adaugati mai mult unt)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana:

Biscuitii se macina in robotul de bucatarie. Zaharul se caramelizeaza la foc mic,apoi se adauga apa.Se fierbe in continuare pana se topeste tot zaharul.Dam deoparte,adaugam pesmetul de biscuiti si amestecam. Crema obtinuta se intinde imediat peste foaia de napolitana.


Crema de lapte praf


(Apa) Zaharul si untul se pun la foc mic.Se omogenizeaza bine.Dam deoparte,adaugam laptele praf si nuca de cocos si amestecam bine pana se incorporeaza toate ingredientele. Intindem crema obtinuta peste crema de biscuiti,apoi rulam usor foaia de napolitana.Dam la rece pana se intareste.


Am respectat intructiunile ca la Miha...dar nu stiu ce n-a iesit. Reteta ei aici.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Miha 1

16.04.2014, 23:29

July, niciodata sa nu faci ciocolata de casa sau orice alta crema de lapte praf cu lapte praf Malita sau Darling pentru ca n-o sa-ti iasa. Or fi bune pentru altceva, dar nu pentru asta. Foloseste Dr Oetcker sau Raraul, sunt cele mai ok.

ilinca_rox 1

16.04.2014, 23:51

arata foarte gustoasa

MIUTA 1

19.04.2014, 00:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!