Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana

de JulyCris in Dulciuri, 16 Apr 2014 | 3356 vizualizari

 

Reteta am vazut-o la Miha. Mi-am zis s-o incerc si eu pt ca sunt fan lapte praf. Are un gust delicios.Dar aspectul...esec total :)) Data viitoare insa,voi renunta la apa din crema de lapte praf pt ca,crema a ramas destul de moale.

 

INGREDIENTE

  • 2 foi napolitana mici(sau una mare)
  • Crema biscuiti
  • 100 gr zahar
  • 175 ml apa
  • 150 gr biscuiti simpli
  • Crema de lapte praf
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 100 gr lapte praf
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 3 linguri apa (asa e reteta,dar eu zic ca n-ar fi nevoie.Sau,adaugati mai mult unt)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana:

Biscuitii se macina in robotul de bucatarie. Zaharul se caramelizeaza la foc mic,apoi se adauga apa.Se fierbe in continuare pana se topeste tot zaharul.Dam deoparte,adaugam pesmetul de biscuiti si amestecam. Crema obtinuta se intinde imediat peste foaia de napolitana.


Crema de lapte praf


(Apa) Zaharul si untul se pun la foc mic.Se omogenizeaza bine.Dam deoparte,adaugam laptele praf si nuca de cocos si amestecam bine pana se incorporeaza toate ingredientele. Intindem crema obtinuta peste crema de biscuiti,apoi rulam usor foaia de napolitana.Dam la rece pana se intareste.


Am respectat intructiunile ca la Miha...dar nu stiu ce n-a iesit. Reteta ei aici.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Miha 1

16.04.2014, 23:29

July, niciodata sa nu faci ciocolata de casa sau orice alta crema de lapte praf cu lapte praf Malita sau Darling pentru ca n-o sa-ti iasa. Or fi bune pentru altceva, dar nu pentru asta. Foloseste Dr Oetcker sau Raraul, sunt cele mai ok.

ilinca_rox 1

16.04.2014, 23:51

arata foarte gustoasa

MIUTA 1

19.04.2014, 00:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulada de biscuiti cu crema de cocos