Rulada cu branza

de gaby_gabytza in Dulciuri, 23 Aug 2011 | 3592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • sare
  • un cub drojdie
  • lapte
  • Pentru umplutura
  • 1 kg branza de vaci
  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • esenta
  • zahar vanilat
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri faina alba
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Intr-un lighean punem faina,ouale,zaharul,sarea dupa gust,drojdia dizolvata cu un pic de apa calduta si amestecam.Dupa asta adaugam lapte cat sa iasa un aluat de paine si framantam iar la urma se adauga putin ulei.Lasam sa creasca iar deasupra punem un prosop curat.

Intr-un alt bol punem branza cu ouale batute cu zaharul,esenta,zaharul vanilat,putina sare,lingurile de faina alba si se amesteca.Aluatul de paine dupa ce a crescut il luam si il intindem pe masa de lucru,dar inainte de a-l pune luam putina faina si presaram deaspra mesei ca sa nu se prinda aluatul de masa,si punem un strat de branza peste tot si dupa il rulam. Dupa ce l-am rulat il punem in tava unsa cu ulei iar deasupra ungem cu un ou batut.Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

DIANA B 1

24.08.2011, 09:29


Bunica 1

24.08.2011, 09:55

Buna alaturi de un pahar cu lapte

adry88 1

24.08.2011, 10:35

buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca cu smintina si brinza