Rulada cu branza

de gaby_gabytza in Dulciuri, 23 Aug 2011 | 1632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • sare
  • un cub drojdie
  • lapte
  • Pentru umplutura
  • 1 kg branza de vaci
  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • esenta
  • zahar vanilat
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri faina alba
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Intr-un lighean punem faina,ouale,zaharul,sarea dupa gust,drojdia dizolvata cu un pic de apa calduta si amestecam.Dupa asta adaugam lapte cat sa iasa un aluat de paine si framantam iar la urma se adauga putin ulei.Lasam sa creasca iar deasupra punem un prosop curat.


Intr-un alt bol punem branza cu ouale batute cu zaharul,esenta,zaharul vanilat,putina sare,lingurile de faina alba si se amesteca.Aluatul de paine dupa ce a crescut il luam si il intindem pe masa de lucru,dar inainte de a-l pune luam putina faina si presaram deaspra mesei ca sa nu se prinda aluatul de masa,si punem un strat de branza peste tot si dupa il rulam. Dupa ce l-am rulat il punem in tava unsa cu ulei iar deasupra ungem cu un ou batut.Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

DIANA B 1

24.08.2011, 09:29


Bunica 1

24.08.2011, 09:55

Buna alaturi de un pahar cu lapte

adry88 1

24.08.2011, 10:35

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu stafide si un ceai de menta