Rulada cu branza

de gaby_gabytza in Dulciuri, 23 Aug 2011 | 2507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • sare
  • un cub drojdie
  • lapte
  • Pentru umplutura
  • 1 kg branza de vaci
  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • esenta
  • zahar vanilat
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri faina alba
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Intr-un lighean punem faina,ouale,zaharul,sarea dupa gust,drojdia dizolvata cu un pic de apa calduta si amestecam.Dupa asta adaugam lapte cat sa iasa un aluat de paine si framantam iar la urma se adauga putin ulei.Lasam sa creasca iar deasupra punem un prosop curat.


Intr-un alt bol punem branza cu ouale batute cu zaharul,esenta,zaharul vanilat,putina sare,lingurile de faina alba si se amesteca.Aluatul de paine dupa ce a crescut il luam si il intindem pe masa de lucru,dar inainte de a-l pune luam putina faina si presaram deaspra mesei ca sa nu se prinda aluatul de masa,si punem un strat de branza peste tot si dupa il rulam. Dupa ce l-am rulat il punem in tava unsa cu ulei iar deasupra ungem cu un ou batut.Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

DIANA B 1

24.08.2011, 09:29


Bunica 1

24.08.2011, 09:55

Buna alaturi de un pahar cu lapte

adry88 1

24.08.2011, 10:35

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei de pui cu mazare
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de zmeură

de RODIMUR 5

ieri la 23:48

Gem de caise

ieri la 08:00

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

pe 19.07 la 22:23

RETETA RECOMANDATA
Gogosi de post