Rulada cu branza

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2009 | 11249 vizualizari

 

Este un aperitiv foarte usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 1blat de rulada
  • 250g. branza dulce
  • 250 g branza de vaca
  • o legatura de marar
  • o legatura de ceapa verde
  • Blatul de rulada:
  • 3 oua.
  • 3linguri de faina,
  • 3 linguri de ulei.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Se separa galbenusurile de albusuri.

Se bat albusurile bine, se adauga galbenusurile, faina,uleiul.

Se unge dosul tavii,se pune  hartie de copt,care se unge si ea

Se pune aluatul de rulada cat mai uniform si se baga in cuptorul incins.

Blatul este copt candse rumeneste usor.

In prealabil se umezeste un prosop,iar cand blatul este copt se pune pe prosopul umed cu fata in jos.  

Se intinde repede pasta de branza si se  ruleaza cu ajutorul prosopului.

Se ia de pe prosop si se pune pe o folie si se pastreaza in frigider.

Crema de branza: se amesteca bine branza dulce,branza sarata,ceapa,mararul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clătite cu Bacon, by Camelia