Rulada cu branza

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2009 | 8169 vizualizari

 

Este un aperitiv foarte usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 1blat de rulada
  • 250g. branza dulce
  • 250 g branza de vaca
  • o legatura de marar
  • o legatura de ceapa verde
  • Blatul de rulada:
  • 3 oua.
  • 3linguri de faina,
  • 3 linguri de ulei.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Se separa galbenusurile de albusuri.


Se bat albusurile bine, se adauga galbenusurile, faina,uleiul.


Se unge dosul tavii,se pune hartie de copt,care se unge si ea


Se pune aluatul de rulada cat mai uniform si se baga in cuptorul incins.


Blatul este copt candse rumeneste usor.


In prealabil se umezeste un prosop,iar cand blatul este copt se pune pe prosopul umed cu fata in jos.


Se intinde repede pasta de branza si se ruleaza cu ajutorul prosopului.


Se ia de pe prosop si se pune pe o folie si se pastreaza in frigider.


Crema de branza: se amesteca bine branza dulce,branza sarata,ceapa,mararul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

danygospodina 1

25.05.2009, 19:16

Suuuper tare, bunica. Cati ani au nepoteii ? Fa-i bucatarasi.

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:11

Panacris 1

16.12.2016, 10:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pipérade basquaise