Rulada cu branza

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2009 | 9318 vizualizari

 

Este un aperitiv foarte usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 1blat de rulada
  • 250g. branza dulce
  • 250 g branza de vaca
  • o legatura de marar
  • o legatura de ceapa verde
  • Blatul de rulada:
  • 3 oua.
  • 3linguri de faina,
  • 3 linguri de ulei.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Se separa galbenusurile de albusuri.


Se bat albusurile bine, se adauga galbenusurile, faina,uleiul.


Se unge dosul tavii,se pune hartie de copt,care se unge si ea


Se pune aluatul de rulada cat mai uniform si se baga in cuptorul incins.


Blatul este copt candse rumeneste usor.


In prealabil se umezeste un prosop,iar cand blatul este copt se pune pe prosopul umed cu fata in jos.


Se intinde repede pasta de branza si se ruleaza cu ajutorul prosopului.


Se ia de pe prosop si se pune pe o folie si se pastreaza in frigider.


Crema de branza: se amesteca bine branza dulce,branza sarata,ceapa,mararul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:11

Panacris 1

16.12.2016, 10:28

-Licurici- 1

19.12.2018, 08:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Burrito vegetarian, de post
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu urda si marar