Rulada cu branza

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2009 | 8369 vizualizari

 

Este un aperitiv foarte usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 1blat de rulada
  • 250g. branza dulce
  • 250 g branza de vaca
  • o legatura de marar
  • o legatura de ceapa verde
  • Blatul de rulada:
  • 3 oua.
  • 3linguri de faina,
  • 3 linguri de ulei.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Se separa galbenusurile de albusuri.


Se bat albusurile bine, se adauga galbenusurile, faina,uleiul.


Se unge dosul tavii,se pune hartie de copt,care se unge si ea


Se pune aluatul de rulada cat mai uniform si se baga in cuptorul incins.


Blatul este copt candse rumeneste usor.


In prealabil se umezeste un prosop,iar cand blatul este copt se pune pe prosopul umed cu fata in jos.


Se intinde repede pasta de branza si se ruleaza cu ajutorul prosopului.


Se ia de pe prosop si se pune pe o folie si se pastreaza in frigider.


Crema de branza: se amesteca bine branza dulce,branza sarata,ceapa,mararul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

danygospodina 1

25.05.2009, 19:16

Suuuper tare, bunica. Cati ani au nepoteii ? Fa-i bucatarasi.

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:11

Panacris 1

16.12.2016, 10:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pasta de ton