Rulada cu branza dulce de vaci si stafide

de Bucataras Medi in Dulciuri, 30 Apr 2012 | 7250 vizualizari

 

Reteta este una de placinta numai ca mie imi plac ,ca aspect, mai mult ruladele.Daca din multitudinea de placinte ar fi sa aleg , preferata mea este...cea cu branza...categoric!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 500 g branza dulce de vaci
  • 3-4 oua(depinde cat sunt de mari)
  • 150 g zahar(depinde cat de dulce o doriti)
  • coaja rasa de la o lamaie
  • zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 3-4 linguri cu stafide
  • Pentru uns
  • 1 ou
  • 1 lingura cu smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza dulce de vaci si stafide:

Punem la inmuiat stafidele in esenta de rom si le lasam pana se umfla. Daca nu avem esenta de rom se pot lasa la inmuiat si in apa.


In timp ce lasam aluatul la decongelat ne ocupam de umplutura. Amestecam branza cu zaharul, zaharul vanilat si ouale. Mixam bine si apoi adaugam coaja de lamaie si la final stafidele.


Intindem foaia de aluat si apoi pe ea intindem, cat mai uniform posibil, umplutura. Rulam. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam rulada in ea. Amestecam bine un ou cu smantana si ungem cu acest amestec rulada. Dam la cuptor si lasam pana cand rulada este frumos rumenita si bine facuta. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca, pudram cu zahar si apoi taiem.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza dulce de vaci si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Sim0na 1

02.05.2012, 18:24

mm... o bunatate!!!

jolygina 1

02.05.2012, 23:47

place

ionela2682 1

12.05.2012, 10:11

WWWaaaWWW ce mi place...!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase (Reteta video)