Rulada cu branza dulce de vaci si stafide

de Bucataras Medi in Dulciuri, 30 Apr 2012 | 6697 vizualizari

 

Reteta este una de placinta numai ca mie imi plac ,ca aspect, mai mult ruladele.Daca din multitudinea de placinte ar fi sa aleg , preferata mea este...cea cu branza...categoric!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 500 g branza dulce de vaci
  • 3-4 oua(depinde cat sunt de mari)
  • 150 g zahar(depinde cat de dulce o doriti)
  • coaja rasa de la o lamaie
  • zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 3-4 linguri cu stafide
  • Pentru uns
  • 1 ou
  • 1 lingura cu smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza dulce de vaci si stafide:

Punem la inmuiat stafidele in esenta de rom si le lasam pana se umfla. Daca nu avem esenta de rom se pot lasa la inmuiat si in apa.


In timp ce lasam aluatul la decongelat ne ocupam de umplutura. Amestecam branza cu zaharul, zaharul vanilat si ouale. Mixam bine si apoi adaugam coaja de lamaie si la final stafidele.


Intindem foaia de aluat si apoi pe ea intindem, cat mai uniform posibil, umplutura. Rulam. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam rulada in ea. Amestecam bine un ou cu smantana si ungem cu acest amestec rulada. Dam la cuptor si lasam pana cand rulada este frumos rumenita si bine facuta. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca, pudram cu zahar si apoi taiem.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza dulce de vaci si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Sim0na 1

02.05.2012, 18:24

mm... o bunatate!!!

jolygina 1

02.05.2012, 23:47

place

ionela2682 1

12.05.2012, 10:11

WWWaaaWWW ce mi place...!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede