Rulada cu budinca si nectarine

de ala_oancea in Prajituri, 4 Aug 2009 | 3280 vizualizari

 

Simplu si bun.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri lapte
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet fin
  • 1/2 praf de copt
  • 1 budinca ciocolata cu bucatele de migdale
  • 2 nectarine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu budinca si nectarine:

Se bat albusurile spuma cu trei linguri de zahar. Galbenusurile se mizeaza cu 2 linguri de zahar, uleiul si laptele si se adauga la albusuri. Se amesteca usor apoi se adauga faina, pesmetul si praful de copt. Am pus pesmet pentru ca n-am mai avut faina in casa :) Merge si doar cu faina, desi puteti sa incercati si cu pesmet ca a iesit bun.

Se toarna compozitia in tava. Eu am pus hartie de copt umezita sub blat. Se coace aprox 15 minute. Cand e gata se rastoarna pe un prosop si se ruleaza. Se lasa sa se raceasca.

Intre timp se prepara budinca. Daca vreti puteti sa adaugati si putina frisca dupa ce se racescte. Eu am lasat-o asa simpla. Se taie nectarinele feliute.

Se desface blatul, se unge cu budinca, se aseaza feliile de nectarine si se ruleaza. Eu am invelit rulata in folie de plastic si am lasat-o o jumatate de ora la congelator. Apoi am scos-o, am ornat-o si am gustat-o :) La cat de simplu de facut este a iesit foarte buna :) Iara o reteta buna de facut seara dupa servici.

Din restul de budinca ramasa, am aranjat un pahar cu straturi de budinca si nectarine ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu budinca si nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ala_oancea 1

05.08.2009, 10:32

Ooo ... multumesc Dany !

ionix 1

23.09.2009, 18:20

offffffff vreau si euuuuuu... arata asa de biiiineeeeee

ala_oancea 1

23.09.2009, 20:33

Multumesc Ionix E foarte simpla si rapida ... in juma de ora e gata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Cremsnit (Cremes)