Rulada cu cascaval

de alexandra20 in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2011 | 3264 vizualizari

 

Buna ziua am sa va prezint o reteta foarte gustoasa de rulada de cascaval .Am facut aceasta rulada de revelion si le-a placut foarte mult invitatilor...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cascaval ras
  • 250 gr unt(200 gr se baga  in cascavalul ras si 50 gr se amesteca cu pateul)
  • condimente
  • castraveti murati
  • 2 oua fierte tari
  • 200 gr pateu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cascaval:

Se amesteca cascavalul ras cu untul,se pun condimentele,se face o pasta uniforma,se intinde o folie de celofan se unge cu ulei si se intinde pasta de cascaval in strat subtire.Deasupra, peste pasta, se intinde o cutie de pate de ficat amestecat cu piper,unt si castravetii murati.


Deasupra se pun 2 oua fierte tari si taiate cubulete.Se ruleaza se infasoara in celofan si se lasa la rece de pe o zi pe alta.


Aceasta Rulada cu cascaval, e potrivita atat pentru un eveniment cat si pentru un mic dejun.


.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

divainbucatarie 1

08.08.2011, 10:13

mamaieelena 1

09.08.2011, 21:35

diaconta 1

31.07.2015, 08:54

La multi ani,cu sanatate si bucurii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pomisor