Rulada cu cascaval si sunca

de lili in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2010 | 9198 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de smantana
  • 3 oua

Umplutura:

  • 50gr.unt
  • 150gr.cascaval
  • 6 felii sunca
  • castravete murat
  • jumatate de gogosar murat

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cascaval si sunca:

Intr-un castron punem galbenusurile de la cele 3 oua, smantana. faina si le amestecam bine cu mixerul. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma obtinand o compozitie asemanatoare celei de chec. O rasturnam in tava tapetata cu  hartie de copt si o bagam la cuptor cca. 15-20 minute.  Dupa ce s-a copt o rasturnam cu fata in jos pe un servet uscat, luam hartia de copt si pe urma ungem foaia cu unt , radem cascavalul, punem sunca si bucatile de castravete si gogosar. Apoi o rulam, radem cascaval deasupra si o bagam iar cam 10 min la cuptor. Se scoate, se lasa la racit si se taie felii. Pofta buna!!!




 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute