Rulada cu ciocolata

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 27 Feb 2010 | 1417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt crema:
  • - o budinca de ciocolata
  • - 500 ml lapte
  • - 3 liguri zahar
  • pt blat:
  • - 3 oua
  • - 3 linguri de zahar tos
  • - 3 linguri de faina
  • - un pliculet zahar vanilat
  • - un pliculet praf de copt
  • pt decor:
  • - frisca
  • - decor de zahar cu gust de fructe ( se gaseste la tub in carrefour )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata:

Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie.



Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic


Peste blat se pune crema, se ruleaza si pe deasupra punem frisca si decorul de zahar si se da la rece.


pont:pt ca rularea sa fie perfecta se umezeste un prosop si se ruleaza blatul pe el, se lasa o ora dupa care punem crema

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

28.02.2010, 12:43

foarte simplu

elena1988 1

12.03.2011, 14:38

Cris2711 1

20.07.2011, 16:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni