Rulada cu cirese

de adasev12 in Torturi, 17 Iul 2011 | 1410 vizualizari

 

din nevoia de dulce si pofta de cirese...nu a iesit f aspectuasa dar a fost buna....pe cuvant!

 

INGREDIENTE

pandispan:

  •  4 oua
  • 4 lg zahar
  • 4 lg faina
  • 2 pumni de cirese fara samburi si scurse de suc

crema:

  • un plic de crema instant
  • 300 ml lapte
  • 200 ml frisca
  • 2 pumni de cirese date prin blender si scurse de surplusul de suc

pt ornat :

  • 200 ml frisca
  • cateva cirese intregi

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cirese:

Se face un blat obisnuit si se toarna in forma, deasupra se presara cirese intregi, dupa ce au fost scosi samburii si stoarse putin.


Se coace la 200 grade ca orice blat de tort...nu insist aici.


Crema se prepara la rece cu laptele, apoi se bate frisca spuma si se adauga apoi ciresele date prin blender si stoarse de surplusul de suc. Se amesteca cu crema si se da la rece. Blatul se lasa la racit intr-un prosop rulat sub forma de sul.


Cand s-a racit bine se unge pe mijloc cu crema si se ruleaza la loc, se lasa la frigider. Mie nu mi s-a intarit crema prea tare...cred ca am pus prea multe cirese...


Deasupra am batut 200 l frisca cu putin suc de cirese, ca sa-i schimbe culaorea...vroiam rosu, dar departe de asa ceva...iar colorant rosu nu mai aveam...nu conteaza, bun si asa...am mai pus si cate-o ciresica deasupra...deh! cireasa de pe tort!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adasev12 1

18.07.2011, 00:22

sufletista, mirela , multumesc fetelor

mamaieelena 1

18.07.2011, 07:23

mmm buna

divainbucatarie 1

18.07.2011, 14:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata, fructe de padure si frisca - pt sarbatoritele de astazi!