Rulada cu cirese

de adasev12 in Torturi, 17 Iul 2011 | 1516 vizualizari

 

din nevoia de dulce si pofta de cirese...nu a iesit f aspectuasa dar a fost buna....pe cuvant!

 

INGREDIENTE

pandispan:

  •  4 oua
  • 4 lg zahar
  • 4 lg faina
  • 2 pumni de cirese fara samburi si scurse de suc

crema:

  • un plic de crema instant
  • 300 ml lapte
  • 200 ml frisca
  • 2 pumni de cirese date prin blender si scurse de surplusul de suc

pt ornat :

  • 200 ml frisca
  • cateva cirese intregi

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cirese:

Se face un blat obisnuit si se toarna in forma, deasupra se presara cirese intregi, dupa ce au fost scosi samburii si stoarse putin.


Se coace la 200 grade ca orice blat de tort...nu insist aici.


Crema se prepara la rece cu laptele, apoi se bate frisca spuma si se adauga apoi ciresele date prin blender si stoarse de surplusul de suc. Se amesteca cu crema si se da la rece. Blatul se lasa la racit intr-un prosop rulat sub forma de sul.


Cand s-a racit bine se unge pe mijloc cu crema si se ruleaza la loc, se lasa la frigider. Mie nu mi s-a intarit crema prea tare...cred ca am pus prea multe cirese...


Deasupra am batut 200 l frisca cu putin suc de cirese, ca sa-i schimbe culaorea...vroiam rosu, dar departe de asa ceva...iar colorant rosu nu mai aveam...nu conteaza, bun si asa...am mai pus si cate-o ciresica deasupra...deh! cireasa de pe tort!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adasev12 1

18.07.2011, 00:22

sufletista, mirela , multumesc fetelor

mamaieelena 1

18.07.2011, 07:23

mmm buna

divainbucatarie 1

18.07.2011, 14:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu caise, pere si ananas