Rulada cu crema cappuccino

de Julie in Prajituri, 15 Sep 2010 | 4547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua,
  • 4 linguri zahar,
  • 4 linguri faina,
  • esenta de vanilie
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida,
  • 100 g ciocolata cu aroma de cappuccino,
  • 1 lingurita gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema cappuccino:

Blat:

Se bat albusurile cu zaharul ,se adauga galbenusurile, esenta si faina. Se toarna compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt. Se coace 9-10 minute. Se rastoarna pe un servet umed si se ruleaza impreuna cu acesta. Se lasa sa se raceasca.

Crema:

100 ml frisca se pun intr-un vas pe foc si se  aduc la temperatura de fierbere. Se da  vasul deoparte si se adauga ciocolata maruntita. Se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga restul de frisca si gelatina topita - separat pe baie de aburi. Se da crema obtinuta  la rece pentru cel putin 4 ore, dupa care se scoate si se bate cu mixerul pana isi dubleaza volumul.

Se umple blatul racit cu crema cappuccino si se ruleaza. Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema cappuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu crema cappuccino-0
Rulada cu crema cappuccino-1
Rulada cu crema cappuccino-2
Rulada cu crema cappuccino-3

COMENTARII (15)

Julie

Julie 1

18.09.2010, 11:27

Multumesc mult tuturor!

marieta

marieta 1

18.09.2010, 11:46

si la mine trebuie sa stea la favorite!!!!!!!!!!

Julie

Julie 1

18.09.2010, 15:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!