Rulada cu crema de branza

de mena29 in Prajituri, 11 Oct 2010 | 3652 vizualizari

 

Pentru ca am lipsit o perioada m-am gandit sa nu revin cu mana goala.Am gasit aceasta reteta intr-o revista si mi-am zis sa o incerc.Sunteti cu totii invitati la o portie.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 oua;
  • 4 linguri de zahar pudra;
  • 2 linguri de faina;
  • un praf de sare;
  • 2 linguri cacao;
  • un plic de zahar vanilat    
  • Pentru crema:
  • 250g branza mascarpone;
  • 200g frisca lichida;
  • 2 galbenusuri;
  • 200g zahar pudra;
  • o lingurita esenta migdale;
  • 200g visine.   
  • Pentru glazura:
  • 100g ciocolata menaj;
  • 10ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de branza:

Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,zaharul vanilat si galbenusurile.Se bat bine cu mixerul si la sfarsit,se adauga faina si cacaua cernute. Aceasta compozitie se toarna in tava tapetata cu faina si se baga in cuptorul preincalzit.Se coace la 160 grade aproximativ 20-25 min..


Intre timp se prepara crema astfel:se pun galbenusurile intr-un bol impreuna cu zaharul pudra si se mixeaza foarte bine.Se adauga esenta de migdale si branza mascarpone.Se amesteca bine iar la sfarsit se adauga frisca mixata si ea in prealabil.


Foaia de rulada se scoate din tava,se ruleaza si se lasa sa se raceasca,apoi se umple cu crema peste care se presara visinele taiate.Se ruleaza foaia la loc si se orneaza cu ciocolata topita in prealabil pe abur.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (29)

mena29 1

14.10.2010, 08:33

Acum nu mai am dar mai fac,special pentru tine

gaby_duceag 1

14.10.2010, 08:35

acum am venit sa vad daca imi dadeai,; vad ca , da. dar eu tot nu-ti dau)))
hai c-am pus poza proaspata) si e pt toate

mena29 1

14.10.2010, 08:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert sufleu de branza cu capsuni