Rulada cu crema de branza

de mena29 in Prajituri, 11 Oct 2010 | 3893 vizualizari

 

Pentru ca am lipsit o perioada m-am gandit sa nu revin cu mana goala.Am gasit aceasta reteta intr-o revista si mi-am zis sa o incerc.Sunteti cu totii invitati la o portie.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 oua;
  • 4 linguri de zahar pudra;
  • 2 linguri de faina;
  • un praf de sare;
  • 2 linguri cacao;
  • un plic de zahar vanilat    
  • Pentru crema:
  • 250g branza mascarpone;
  • 200g frisca lichida;
  • 2 galbenusuri;
  • 200g zahar pudra;
  • o lingurita esenta migdale;
  • 200g visine.   
  • Pentru glazura:
  • 100g ciocolata menaj;
  • 10ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de branza:

Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,zaharul vanilat si galbenusurile.Se bat bine cu mixerul si la sfarsit,se adauga faina si cacaua cernute. Aceasta compozitie se toarna in tava tapetata cu faina si se baga in cuptorul preincalzit.Se coace la 160 grade aproximativ 20-25 min..


Intre timp se prepara crema astfel:se pun galbenusurile intr-un bol impreuna cu zaharul pudra si se mixeaza foarte bine.Se adauga esenta de migdale si branza mascarpone.Se amesteca bine iar la sfarsit se adauga frisca mixata si ea in prealabil.


Foaia de rulada se scoate din tava,se ruleaza si se lasa sa se raceasca,apoi se umple cu crema peste care se presara visinele taiate.Se ruleaza foaia la loc si se orneaza cu ciocolata topita in prealabil pe abur.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mena29 1

14.10.2010, 08:33

Acum nu mai am dar mai fac,special pentru tine

gaby_duceag 1

14.10.2010, 08:35

acum am venit sa vad daca imi dadeai,; vad ca , da. dar eu tot nu-ti dau)))
hai c-am pus poza proaspata) si e pt toate

mena29 1

14.10.2010, 08:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Desert Prajitura Ecler